• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testim neden böyle kızlar?

Ya moralinizi bozmak istemem ama bu tür ev tipi testlerde 5 dakikadan sonraki sonuçların dikkate alınmaması yazar.. Bugün yaptınız mı yine test?

Ya yok benm gebeş bı arkadasım ılk test yaptgında negatf cıkmıs yarım saat snra gdp bakmıs sılık bı cızgı varmıs ertesı gun kanda da cıkmıstu

Ya yok benm gebeş bı arkadasım ılk test yaptgında negatf cıkmıs yarım saat snra gdp bakmıs sılık bı cızgı varmıs ertesı gun kanda da cıkmıstu
Olabilir ben illa hamile değildir demedim testin prosğektüsünde yazan bu.. Umarım hamiledir

ilk teste göre hamilesin canım.. ama üzerinden uzun süre geçtiği için kesin diyemiyorum.. yine de kan testi yaptırmalısın garanti olur... ikinci teste gelince.. sanırım idrarı fazla gelmiş dağılmış sonuç. clear blue testlerinde + sembolünün olması gerekiyor.

herhangi bir ilaç almıyorum ama kan testim negatif :( adetim tam 8 gün gecikti ama ne bebiş var ne adet :(
Belki psikolojik gebe olduğuna inandığın Îçin gecikme olmuştur mevsimsel geçişte etkileyebilir stres yapma canım zaten yarı korumalı iliski olmuş bidahakine planlı olur tutar inşaallah

Belki psikolojik gebe olduğuna inandığın Îçin gecikme olmuştur mevsimsel geçişte etkileyebilir stres yapma canım zaten yarı korumalı iliski olmuş bidahakine planlı olur tutar inşaallah
aynen biz de o kadar büyük bir heyecanla bekledik ki; meğer çok istiyormuşuz onu anladık :) şimdi ciddi bir şekilde düşünmeye başladık :)

Bugün gecikmemin 16. günü; kan testi negatif olmasına rağmen hamilelik olabilir mi kızlar? genel anlamda sürekli devam eden bel ağrım var, kasıklarımda hafif batmalar var ama göğüslerimde bir hassasiyet yok. doktora gideceğim ama fırsatım olmadı bir türlü

Bugün gecikmemin 16. günü; kan testi negatif olmasına rağmen hamilelik olabilir mi kızlar? genel anlamda sürekli devam eden bel ağrım var, kasıklarımda hafif batmalar var ama göğüslerimde bir hassasiyet yok. doktora gideceğim ama fırsatım olmadı bir türlü
olabilir canım tekrarla testi bence burda bi arkadaş 3. kan testinde öğrenmişti 20 gün gecikmişti adeti şimdi 3. ayını bitirdi bile maşallah adet tarihine yakın döllenme olmuş geç değil çok geç döllenme yani seninde öyledir inşallah

olabilir canım tekrarla testi bence burda bi arkadaş 3. kan testinde öğrenmişti 20 gün gecikmişti adeti şimdi 3. ayını bitirdi bile maşallah adet tarihine yakın döllenme olmuş geç değil çok geç döllenme yani seninde öyledir inşallah
inşallah öyledir, bu gecikme beni çok strese sokuyor çünkü. acaba yumurtalıklarımda tembellik mi var diye sürekli üzülüyorum :(

kızlar iyi günler bu aralar adetim sürekli gecikmeye başladı. 3. günümde gebelik testi yaptım sonuç pembe olan test;

bugün 6. günüm. bu sefer 15 liralık olan testlerden alıp yaptım onda ise sonuç mavi olan test;

aklımızda bebek oluşmaya başladığı için düzenli korunmayı bıraktık geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiştik. yine gecikme olunca bir bakayım demiştim. ilk testle ümitlendim ama ikinci test biraz moralimi bozdu sizce ne düşünmeliyim?
Mavi testteki kutucuklardan bir tanesi + şeklinde olması gerekiyor demi Hamilelik varsa
İlk test gayet net ama ikinci biraz silik yine adet olmazsan bir test daha yap eğer yine bir çizgi varsa silik te olsa doktora git Can'ım
Zaman aşımı :)

Mavi testteki kutucuklardan bir tanesi + şeklinde olması gerekiyor demi Hamilelik varsa
İlk test gayet net ama ikinci biraz silik yine adet olmazsan bir test daha yap eğer yine bir çizgi varsa silik te olsa doktora git Can'ım
Zaman aşımı :)
16 gün oldu yok adet :( kan testim de negatifti ne düşüneceğimi şaşırır oldum :( bir daha kan testi yaptırmak en iyisi olacak sanırım. inşallah vardır bebiş

Back