• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testim neden böyle kızlar?

Bence hamilesin :KK46::anneadayı::KK200::KK200:
Kan testi de yaptırmak a olsun bu anları kayıt altına al güzel bir süpriz yap eşine :KK200::KK200:

siz burda böyle diyince nasıl heyecanlanıyorum anlatamam, sonra testler negatif olunca o kadar hayal kırıklığı oluyor ki bende :KK43: inşallah öyledir
Canim benim testlere bakıp konuşuyoruz ama %100 sonuc veremicegimizi biliyorsun sen kan testi yaptırmak mutlaka ya da birkaç test daha yap :KK200:

yaaa inşallah öyledir ama mavide de çok düzensiz bir şey oldu, oysa ki mavinin daha kesin belirtmesi gerekiyordu hem daha sonra yapıldığı hem de daha kesin sonuç veren bir test olduğu için
canim benim bende o erken testlerden aldim cikmadi.4 gun sonra sizin parayla 5liralik test aldim ikinci cizgi silik belirgindi.erken test olduguna cokda guvenme.benimki adet gecikmemin tam 11ci gunu gosterdi

günaydın kızlar. sabah lavaboya girdiğimde çok açık kırmızı renginde akıntım oldu. sanırım adet oldum. şuan tek düşündüren neden bu kadar geç olduğu :(

Ters ilişki yaşadım ama boşalma olmadı hiç nisan ayında 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında kırmızı kan geli peçeteye ful doluydu sonra peçete koydum 4 dakka sonra falan ful kırmızı kan oldu sonra sabahına az kan geldi ama çok kırmızı değildi bitmiş gibi geldi kahverengi akıntı 6 gün geldi bu adet mi zevk suyundan hamilelik olabilir mi lütfen cevap verirmisiniz

6 gün kahverengi akıntu geldi kan 6 sında akşam geldi lavobaya girdiğimde sildim peçetw ful kırmızı kan oldu peçete koydum oda 3 dakka içinde falan kan doluydu aynı kırmızıydı tam rengi sabahta az geldi ama o tam kırmızı değil bitmiş gibi az geldi gitmedim daha testte yaptım baya negstif boşalma olmadan böyle bi ihtimal olabilir mi yada böyle yerleşme kanamsı olur mu

o kadar bilgim yok canim..
bende yerlesme kanamasi oldu ama cok hafif. kilcal damar gibi akinti arasinda.. sonrasinda hafif bembemsi akintim oldu ve kesildi.. öglen-ögleden sonra arasi oldu bitti...

2 gündür göğüslerimde ağrı vardı tarlusal içmiştim ben ama stres çok yaptığım için işe yaramaz belki diye düşündüm hamilelik olsa o ilaç ile yaramıyo kan gelmez diye okudum her yerde şuan kan geldi oldum hasta yoktur hamilelik ihtimali dimi nisanda o şekilde yaşadımvşuanda mayısın sonlarındayız

2 gündür göğüslerimde ağrı vardı tarlusal içmiştim ben ama stres çok yaptığım için işe yaramaz belki diye düşündüm hamilelik olsa o ilaç ile yaramıyo kan gelmez diye okudum her yerde şuan kan geldi oldum hasta yoktur hamilelik ihtimali dimi nisanda o şekilde yaşadımvşuanda mayısın sonlarındayız
yoktur canım sıkıntı yapma rahat ol

Yerleşme kanamaları okudum hep senin dediğin şekilde olmuş olanlar benim gibilerde ya kist yada adet bu şeklde olabiliypmuş havadan strestn falan ben kahverengi akıntı başladığında hasta olcam heralde dedim 2 gün kan gelmeyince iyice stres yaptım bu ayada kadae yaptığım stresten adet gecikmiş olabilir yazmadığım site kalmadı

Yaptığım hatanın farkına pişmanlığını çok iyi yaşadım bidaha asla aynı hatayı ypmam bu bana çok iyi bi ders oldu

Back