• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testii

Cem Yanlış anlama ama o marka hep yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar O yüzden hiç onunla ilgilenme Hatta benim bu attığım Son attığım teste bile çizgi görsem dahi inanmazdım Çünkü güvendiğim bir marka değil
Evet o yüzen ona hiç bakmadım ama prodoctordadq silik çizgi çıkınca ümitlendim

Ay çok heyecanlı ya ben de şimdi araştırdım çok erken olduğu için çıkmama ihtimali varmış Bir hafta falan bekleyin diyorlar yerleşme kanamasından sonra ben nasıl bekleyeceğim kız
Ayyy bencede çok heyecanlı bizde şimdi eşimle yürüyüşe çıktık hemde eczaneye ugradım yakın bize awox test aldım 6 tane cumartesiye kadar her gün yaparım

Ayyy bencede çok heyecanlı bizde şimdi eşimle yürüyüşe çıktık hemde eczaneye ugradım yakın bize awox test aldım 6 tane cumartesiye kadar her gün yaparım
Ahahahahha kız abartma Her gün niye test yapıyorsun İki günde bir yapsan yeterli😁😁

Benimde testime bakar mısınız? İlk 5 dk içinde çıktı ama adetime 1 hafta var, bi yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    244,5 KB · Görüntüleme: 4
Back