- Konu Sahibi yaseminimesin
Dur bakayım hemenAy evde testin varsa yapsana bir heycanlandım bende valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bakayım hemenAy evde testin varsa yapsana bir heycanlandım bende valla
Bekleyebilirsen daha garanti olur tabiii ama insan sabredemiyor hakkında hayırlısı olsun inşallahhhAy inşallah ya o kadar içim içime sığmıyor ki anlatamıyorum adetimin gecikmesini beklicem sonrasında hemen kan vericem daha garanti olur diye düşündüm
Bence heyecanlandım şimdi hahah yaparsan haber verrAşırı heyecanlandım şimdi yapsam mı acaba
Yaaa gebelik testi yokmuş ama ovülsayoj testi var onunla deneyeceğim onunla da çıkıyormuşBence heyecanlandım şimdi hahah yaparsan haber verr
ya ben mecbur bekliyorum olduğum şehirde acilde ve sağlık ocağında betaya bakmıyorlar doktora randevu alıp gidiyorum öyle bakıyolar randevuyuda 5/6 gün sonrasına atıyorBekleyebilirsen daha garanti olur tabiii ama insan sabredemiyor hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
Kızz onla çıktığını yeni senden öğrendim vallahi olsun dene bakalım ne olcakYaaa gebelik testi yokmuş ama ovülsayoj testi var onunla deneyeceğim onunla da çıkıyormuş
Eğer gebelik varsa koyu çıkıyormuş aynı yumurtlama gibi bende buradan öğrenmiştimKızz onla çıktığını yeni senden öğrendim vallahi olsun dene bakalım ne olcak
Ay bence onla hiç kafa karıştırmayın ya, ben 5 yıl gebelik bekledim binbir türlü tedaviyle. Bi gün dediğiniz gibi ovulasyonla denedim test çizgisi daha koyu çıkması lazım dediler kopkoyuydu ve gebe değildim çok heveslenmiştimYaaa gebelik testi yokmuş ama ovülsayoj testi var onunla deneyeceğim onunla da çıkıyormuş
Hadi bakalım inşallahhh çıkar ama çıkmasada hiç canını sıkıp üzülme 1/2 gün bekler yine yaparsınEğer gebelik varsa koyu çıkıyormuş aynı yumurtlama gibi bende buradan öğrenmiştim
Cidden mi ayyyy çok üzüldüm canım umarım beni yanıltmazAy bence onla hiç kafa karıştırmayın ya, ben 5 yıl gebelik bekledim binbir türlü tedaviyle. Bi gün dediğiniz gibi ovulasyonla denedim test çizgisi daha koyu çıkması lazım dediler kopkoyuydu ve gebe değildim çok heveslenmiştim
Yok zaten buna çok inanmam sadece hevesim geçsin bariHadi bakalım inşallahhh çıkar ama çıkmasada hiç canını sıkıp üzülme 1/2 gün bekler yine yaparsın
Ay inşallah yanıltmaz ya olmadı şimdi onla yaparsın yarın sabahta eczaneden test alır ilk idrarlada onu yaparsınCidden mi ayyyy çok üzüldüm canım umarım beni yanıltmaz
Umarım yanıltmaz, çünkü bu seferde insan hep onu araştırıp duruyor böyle çıkıp gebe olan var mı yok mu tüm gece böyle geçiyorCidden mi ayyyy çok üzüldüm canım umarım beni yanıltmaz
Canım esnafım ben mağaza iletiyorum yarın asla gidip alma gibi şansım yok ancak akşam iiş çıkışı alır ertesi gün yaparımAy inşallah yanıltmaz ya olmadı şimdi onla yaparsın yarın sabahta eczaneden test alır ilk idrarlada onu yaparsın
Maalesef delirmemek elde değilUmarım yanıltmaz, çünkü bu seferde insan hep onu araştırıp duruyor böyle çıkıp gebe olan var mı yok mu tüm gece böyle geçiyor
Olsun ya birkaç tane alırsın test gece yaparsın olmadı bir tane yada dediğin gibi ertesi günü ay şimdi şu elindeki testi yapıp bi fotisini at merak ettim vallahiCanım esnafım ben mağaza iletiyorum yarın asla gidip alma gibi şansım yok ancak akşam iiş çıkışı alır ertesi gün yaparım
Canım esnafım ben mağaza iletiyorum yarın asla gidip alma gibi şansım yok ancak akşam iiş çıkışı alır ertesi gün yaparım
Kız tuvaletim gelmiyor strese girdim yapıp hemen atıyorumOlsun ya birkaç tane alırsın test gece yaparsın olmadı bir tane yada dediğin gibi ertesi günü ay şimdi şu elindeki testi yapıp bi fotisini at merak ettim vallahi
Hahahahh ay sabahta ben öyle oldum ilk idrarda yapayım dedim stresten var ama bir türlü yapamadımKız tuvaletim gelmiyor strese girdim yapıp hemen atıyorum
Eğer testin varsa ya da alabilirsen sen de kan verene kadar yapabilirsin tekrar, koyulaşma görmek için çünkü mecbur bekleyeceksin anladığım kadarıylaHahahahh ay sabahta ben öyle oldum ilk idrarda yapayım dedim stresten var ama bir türlü yapamadım
Şimdi bir tane daha testim var kendimi tutuyorum sabah onu yapçam pazarteside internetten sipariş verdiklerim gelcek bir kaç günde onları yaparım artık ama şuan bi gaza geldim kalkıp benimde yapasım geldiEğer testin varsa ya da alabilirsen sen de kan verene kadar yapabilirsin tekrar, koyulaşma görmek için çünkü mecbur bekleyeceksin anladığım kadarıyla