• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testii

Ay inşallah ya o kadar içim içime sığmıyor ki anlatamıyorum adetimin gecikmesini beklicem sonrasında hemen kan vericem daha garanti olur diye düşündüm 🥹❤️
Bekleyebilirsen daha garanti olur tabiii ama insan sabredemiyor🥹 hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

Bekleyebilirsen daha garanti olur tabiii ama insan sabredemiyor🥹 hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
ya ben mecbur bekliyorum olduğum şehirde acilde ve sağlık ocağında betaya bakmıyorlar doktora randevu alıp gidiyorum öyle bakıyolar randevuyuda 5/6 gün sonrasına atıyor 🥲

Yaaa gebelik testi yokmuş ama ovülsayoj testi var onunla deneyeceğim onunla da çıkıyormuş 😁
Ay bence onla hiç kafa karıştırmayın ya, ben 5 yıl gebelik bekledim binbir türlü tedaviyle. Bi gün dediğiniz gibi ovulasyonla denedim test çizgisi daha koyu çıkması lazım dediler kopkoyuydu ve gebe değildim çok heveslenmiştim

Ay bence onla hiç kafa karıştırmayın ya, ben 5 yıl gebelik bekledim binbir türlü tedaviyle. Bi gün dediğiniz gibi ovulasyonla denedim test çizgisi daha koyu çıkması lazım dediler kopkoyuydu ve gebe değildim çok heveslenmiştim
Cidden mi ayyyy çok üzüldüm canım umarım beni yanıltmaz

Canım esnafım ben mağaza iletiyorum yarın asla gidip alma gibi şansım yok ancak akşam iiş çıkışı alır ertesi gün yaparım 🥲
Olsun ya birkaç tane alırsın test gece yaparsın olmadı bir tane yada dediğin gibi ertesi günü ay şimdi şu elindeki testi yapıp bi fotisini at merak ettim vallahi 😂
Canım esnafım ben mağaza iletiyorum yarın asla gidip alma gibi şansım yok ancak akşam iiş çıkışı alır ertesi gün yaparım 🥲

Hahahahh ay sabahta ben öyle oldum ilk idrarda yapayım dedim stresten var ama bir türlü yapamadım😂😂
Eğer testin varsa ya da alabilirsen sen de kan verene kadar yapabilirsin tekrar, koyulaşma görmek için☺️ çünkü mecbur bekleyeceksin anladığım kadarıyla

Eğer testin varsa ya da alabilirsen sen de kan verene kadar yapabilirsin tekrar, koyulaşma görmek için☺️ çünkü mecbur bekleyeceksin anladığım kadarıyla
Şimdi bir tane daha testim var kendimi tutuyorum sabah onu yapçam pazarteside internetten sipariş verdiklerim gelcek bir kaç günde onları yaparım artık ama şuan bi gaza geldim kalkıp benimde yapasım geldi😂

Back