• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testii

Şimdi bir tane daha testim var kendimi tutuyorum sabah onu yapçam pazarteside internetten sipariş verdiklerim gelcek bir kaç günde onları yaparım artık ama şuan bi gaza geldim kalkıp benimde yapasım geldi😂
Hahaha sende yap hadi, zaten pazartesi gelecekmiş testler😅😅

B921A382-7780-4F28-B254-86197D2C996B.jpeg
301FD828-E9D5-439B-A861-4FF988DA5FAA.jpeg
F5ED8333-EF78-46E0-B4F7-32260DF1F2EF.jpeg

Ama bu sabahkinden daha az belirgin gebelik testleri 3 saat idrara çıkmayıp o şekilde yapılmalıymış ben 10 dakka arala bol su içip zorla 4/5 damlala test yaptım heyecandan yarın sabahtan yine eczaneye koşçam gibi😂😂

Ay inşallah ya lütfem dua edin var olsun tutunsun benimle olsun daha önce bir düşük yaptım şuan bu gebelik benim için çok çok değerlii 🥹❤️
daha regle 3 gün varken bence yalancı pozitif değil baya belirgin çünkü. İnşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla ilerler🙏🏼 Ben de en son tüp bebekle ikinci seferde pozitifi gördüm, hevesle beklemenin ne demek olduğunu biliyorum🥹♥️

daha regle 3 gün varken bence yalancı pozitif değil baya belirgin çünkü. İnşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla ilerler🙏🏼 Ben de en son tüp bebekle ikinci seferde pozitifi gördüm, hevesle beklemenin ne demek olduğunu biliyorum🥹♥️
Ay rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu ya beklemek sadece insanı vallahi kıvrandırıyor heycandan stresten 💖

Back