Yok adetle komple atılır sıfırlanır o canım merak etme. Trombofili bakıldı mı pıhtılaşma için3 yıl olcak sadece bi kere oldu 12 haftalıkken kalbi durdu 5 ay önce zaten oda tedaviyle olmuştu.. kan degerlerimde hep 2.44 1.40 hep söyle çıkıo bend ondan sürekli tekrrlıyom acaba yeni mi katlanır mı falan diye
Görünmüyo canım negatif. Yenile bi kaç gün gelmezse regl varsa çıkar ama bunda yok. Hayırlısımerhaba kızlar bugun adet gunum ama adet ölmadım test yaptım sizce silik çizgi varmıEki Görüntüle 2676684 Eki Görüntüle 2676684
Her ay öyle çıkıo ama hiç 0 görmedim kan verdiğimde.. bilmiyorum ki bakılmıştır büyük ihtimal canımYok adetle komple atılır sıfırlanır o canım merak etme. Trombofili bakıldı mı pıhtılaşma için
Olabilir beta değişir onla alakalı değildir. Araştırma hastanesinde trombofili baktır bence hastanede pek bakmazlar. Ona göre kan sulandırıcı alman gerekir gebelik için.Her ay öyle çıkıo ama hiç 0 görmedim kan verdiğimde.. bilmiyorum ki bakılmıştır büyük ihtimal canım
Özele gidiom canım bütün testlerim yapılıo ama Yinede sorarım yapılmadıysa yaptırırımOlabilir beta değişir onla alakalı değildir. Araştırma hastanesinde trombofili baktır bence hastanede pek bakmazlar. Ona göre kan sulandırıcı alman gerekir gebelik için.
evet zaten 8 buçuk aylık bebeğim varGörünmüyo canım negatif. Yenile bi kaç gün gelmezse regl varsa çıkar ama bunda yok. Hayırlısı
şimdi silik varmış gibievet zaten 8 buçuk aylık bebeğim var
Test beklemiş kuruma çizgisi bu. Tekrarlarsın koyulaşma bakarsın ama bnce yokşimdi silik varmış gibi
Eki Görüntüle 2676690
Aynisi benim basima geldi gecen ay 5 tane yaptim 5 ide hafif renkli ama boyle beyaz cikti. sonuç regli oldum. Gebe olunca silik de olsa pembe oluyor. Bu testin kendi cizgisi.Merhaba arkadaşlar buqün gebelik testi yaptım ikinci çizgi beyaz gölge çıktı resimlerde net deqil daha önce böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Eki Görüntüle 2676676 Eki Görüntüle 2676677 Eki Görüntüle 2676678
Hayırlı olsun canim hamissinKızlar merhaba benimde adetim 5 gün geçti test yaptım 2.çizgi silik çıktı bi bakar mısınız sizde
Yaaa öyle mi söylüyosunuz tam emin olamadım kan vermyede korkuyorum bişey yoksa diyeHayırlı olsun canim hamissin
Ver canim hemen degerine gore bakicaksin benimde böyleydi tabi benim ki kismet olmadi sana nasip eder insallahYaaa öyle mi söylüyosunuz tam emin olamadım kan vermyede korkuyorum bişey yoksa diye
Sağol canım Allah tüm isteyenlere versin inşallah yarın gitmeyi düşünüyorum kan vermeyede dün kü ve bugünkü testim bunlarVer canim hemen degerine gore bakicaksin benimde böyleydi tabi benim ki kismet olmadi sana nasip eder insallah
Insaallah saglikla gelir bebisin 2gunde bir artisa baktir canim benimSağol canım Allah tüm isteyenlere versin inşallah yarın gitmeyi düşünüyorum kan vermeyede dün kü ve bugünkü testim bunlar
Norma lcanimTeşekkür ederim canımm kanda da çıkarsa veya çıkmazsa haber veririm birde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo normal mi sırtım ve kasıklarım ağrıyo
teşekkür ederim olursa eğer ilk gebeliğim olucak heyecanlıyım biraz :)Norma lcanim
Merak etme kötü dusunme
Insallah canim icini ferah tut insallah tutunacak bebegin ben 9.seneme giricem bi dusugum oldu kismet olmadi bu ay herangi bisey uyguladinmi ne kadarlik evlisinteşekkür ederim olursa eğer ilk gebeliğim olucak heyecanlıyım biraz :)
1 yıllık evliyim ben korunuyoduk 3 aydır deniyoruz bişey uygulamıyorum daha inşallah allahım sanada nasip etsin bende yok gibi geliyo hep ama çok umutsuz düşünüyorum nirde bu testlere çok güvenemedimInsallah canim icini ferah tut insallah tutunacak bebegin ben 9.seneme giricem bi dusugum oldu kismet olmadi bu ay herangi bisey uyguladinmi ne kadarlik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?