1 hafta var canım daha ama kurumadan öncede öyleydi ve çok fena rahim aqrım varBeklemiş test kuruma çizgisi. Bat ne zaman
O çıkan yer testin yeri bazı testler öyle gösteriyor. Yenilersin testi zaten varsa belli olur o zaman ama bnce bu test negatif1 hafta var canım daha ama kurumadan öncede öyleydi ve çok fena rahim aqrım var
Yeniledim 4 tane yaptım dördüde öyle çıktıO çıkan yer testin yeri bazı testler öyle gösteriyor. Yenilersin testi zaten varsa belli olur o zaman ama bnce bu test negatif
Büyük ihtimal canım daha bata varmış sen yenile iki gün arayla varsa belirgin görünür zatenYeniledim 4 tane yaptım dördüde öyle çıktıBelkide markadan dolayı öyle çıkıo
Varsa kanda Çıkar mı peki adetime bu kadar zaman varkenBüyük ihtimal canım daha bata varmış sen yenile iki gün arayla varsa belirgin görünür zaten
Döllenme tarihine bağlı o ama yine de erken idrarda netleşmeden kan verme derim. Çok verdim bunlara kanıp üzülüyo insanVarsa kanda Çıkar mı peki adetime bu kadar zaman varken
İdrar testinde az da olsa çıktığını düşünüyorsanız kanda da az değerde çıkar ,fakat bence kuruma çizgisi görünenler,negatif.hayırlısı olsunVarsa kanda Çıkar mı peki adetime bu kadar zaman varken
Ovulasyonla takip ettim bu ay sekizinde çatladı yumurtam 9 gün oldu buqün.. kan vermeyi bana sor alıştım negatiflereDöllenme tarihine bağlı o ama yine de erken idrarda netleşmeden kan verme derim. Çok verdim bunlara kanıp üzülüyo insan
Kesin sonuç alcaqımı bilsem şimdi giderim kan vermeye ama erken deme çıkmaz olsadaİdrar testinde az da olsa çıktığını düşünüyorsanız kanda da az değerde çıkar ,fakat bence kuruma çizgisi görünenler,negatif.hayırlısı olsun
Beklemek meseleAdet gecikmesi yaşayana kadar test yapmamak en güzeli.Tabiki dayanabilmek daha önemli ☺Hayırlısı olsun hakkında
Bir de sonrasında acaba erken diye mi çıkmadı şüphesi oluyor, o yüzden bekle istersen,ama bence negatifKesin sonuç alcaqımı bilsem şimdi giderim kan vermeye ama erken deme çıkmaz olsada
Hahaaaa ewtttt tam olarak benden bahsettinzBir de sonrasında acaba erken diye mi çıkmadı şüphesi oluyor, o yüzden bekle istersen,ama bence negatif
Ne zamandır istiyosunuz? Testleriniz nasıl?Hahaaaa ewtttt tam olarak benden bahsettinzhaftada 3 4 kere kan verdiqimi bilirm
3 yıl olcak sadece bi kere oldu 12 haftalıkken kalbi durdu 5 ay önce zaten oda tedaviyle olmuştu.. kan degerlerimde hep 2.44 1.40 hep söyle çıkıo bend ondan sürekli tekrrlıyom acaba yeni mi katlanır mı falan diyeNe zamandır istiyosunuz? Testleriniz nasıl?
Bence yok canım hayırlısı olsun inşallahmerhaba kızlar bugun adet gunum ama adet ölmadım test yaptım sizce silik çizgi varmıEki Görüntüle 2676684 Eki Görüntüle 2676684
Fotoda belli olmuyo canım rabbim gönlüne göre versinmerhaba kızlar bugun adet gunum ama adet ölmadım test yaptım sizce silik çizgi varmıEki Görüntüle 2676684 Eki Görüntüle 2676684
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?