Yaptirdim canim dedigi gibi yanilmiyormus. HamileyimÇok nadir olabiliyor diye biliyorum, kan testi yaptır canım bir an önce
öncelik sabah uyanır uyanmaz (yani ilk idrarla) test yapmak lazım %90 doğru çıkıyor .1. çizginin tam belli olup 2. çizginin az silik gibi olması durumunda hamile olduğunu belli ediyor
Canım bende adetimin ilk geciktigi gun gebelik testi yapmistim cok az silik vikmisti fakat cok emindim hissediyodum silik ciktigi halde cunku yumurtlama doneminde birlikte olmustum. Eger ilk idrarla baktiysan silikte olsa hamile olabilirsin bende de silikckmisti belli belirsiz zor seciyodum cizgiyi fakat doktora gttigimde kan testi yaptirdim hamileydim.arkadaşlar ben bugün gebelik testi yaptım 2 kez ikisindede silik çıktı ama belli sizce gebelik varmıdır çom umutlanmakta istemiyorum benim adetime 6 gün var ama yumurtlama dönemimde normal zamandan çok erken oluyor bilmiyorum yaa kafam çok karışık lütfen bana yardım edin :Saruboceq:
Insallah canim hayirlisiyla guzel haberlerini al :)Slm bugün adet olmam lazım olmadım 8inde oldum sonra 1inde hep 1 hafta önce oluyorum bu hesaba göre bugün yarın olmam lazım inşAllah hamileyimdir dua edin bayanlar Hayırlısı artık ☺
İnşAllah ☺Insallah canim hayirlisiyla guzel haberlerini al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?