• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill. gebelik testi lütfen bakin

Canım bende dün öğrendim hamile olduğumu adete 5 gün varken test yaptım bebetime markaydı hatta negatif çıktı 3 saat sonra çok ince bir çizgi çıktı ışığa tutunca gözüküyordu . Sonra 3 gun kala yaptım net çıktı hemen kan testi de yaptım 40.99 çıktı bence değerin yükselecek

Test bozukmuş şans işte boşuna heveslendim
daha once hic kan testi yaptrdin mi.herkesin bi deger araligi vardr.umitlenrmek gibi olmasin testte silik cikti diye soyluyrm meselea benm hep 0 di.adetim gecti gidip kan verdim 2.0 cikti.yok dedim ama dr ne var ne de yok diyeblrm 1 hafta sonra tekrarlyalm dedi cunku hep 0 meden simdi 2 dedi.ve hamileydm ama kimyasal oldu tabi.gelmezse adetn uc dort gun sonra tekrar kan ver gec dollenme olablr

daha once hic kan testi yaptrdin mi.herkesin bi deger araligi vardr.umitlenrmek gibi olmasin testte silik cikti diye soyluyrm meselea benm hep 0 di.adetim gecti gidip kan verdim 2.0 cikti.yok dedim ama dr ne var ne de yok diyeblrm 1 hafta sonra tekrarlyalm dedi cunku hep 0 meden simdi 2 dedi.ve hamileydm ama kimyasal oldu tabi.gelmezse adetn uc dort gun sonra tekrar kan ver gec dollenme olablr
Iki kere yaptirdim geçen aylarda genelde hep 0 cikiyodu bi kere 2 çıkmıştı bunla 2. Oldu

Canım bende dün öğrendim hamile olduğumu adete 5 gün varken test yaptım bebetime markaydı hatta negatif çıktı 3 saat sonra çok ince bir çizgi çıktı ışığa tutunca gözüküyordu . Sonra 3 gun kala yaptım net çıktı hemen kan testi de yaptım 40.99 çıktı bence değerin yükselecek
Hayırlı olsun bebeğin canim ben hiç sanmıyorum yukselecegini

Kizlar iyi aksamlar ben her ay adet oldugumda belimde aşiri agrilar oluyodu bu ay ayin 6 si adet olmam gerek ama belirti yok bi tek başimda aşiri agrilar oluyo bu durum yasayan hamile kalan varmk

Kizlar ben bu sabah gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Gecen hafta adet olmustum ama cok az geldi kirmizi seklinde degil. Ve benim kistim var sizce kistten dolayimi gebelik testi pozitif çıktı :KK43:
canm benim akrabamin kisdi vardi 10 defa hamile kaldi ilac icdi dusirdu ...hamile ola bilirsn ikinci tesdi dene ondada silik ckarsa hamilesn

Back