- 12 Temmuz 2015
- 12
- 2
- 1
- 29
Merhaba benim kan testi sonucum 29,3 cikti gebe miyim
Sonucu kadin dogum doktoruna gosterdim degilsin dedi ve iltihap icin iki kutu antibiyotik verdi ne yapmaliyim lutfen yardimci olunUOTE="sumeyyeozdemir, post: 41759334, member: 691913"]Merhaba benim kan testi sonucum 29,3 cikti gebe miyim
Değerin 29.3 mu çıkmıştı canım? Eğer oleyse hamilesin başka doktora git ve antibiyotik kullanma tekrardan kan tahlili yaptır emin olmadan içme ilacı[/QUOTE]Sonucu kadin dogum doktoruna gosterdim degilsin dedi ve iltihap icin iki kutu antibiyotik verdi ne yapmaliyim lutfen yardimci olun(
Evet 29,3 cikti bu da sonucum[/QUOTE]Değerin 29.3 mu çıkmıştı canım? Eğer oleyse hamilesin başka doktora git ve antibiyotik kullanma tekrardan kan tahlili yaptır emin olmadan içme ilacı
Hamilesin canım 5 ve üzeri gebelik var demek başka bi doktora git sen üzerinden 1 hafta gecmiş nerdeyse bi kan tahlili daha yaptır değerin yükselmiş Olmalı[/QUOTE]Evet 29,3 cikti bu da sonucum
[/QUOTE]Hamilesin canım 5 ve üzeri gebelik var demek başka bi doktora git sen üzerinden 1 hafta gecmiş nerdeyse bi kan tahlili daha yaptır değerin yükselmiş Olmalı
Bu durumd benim 29,3 oldugundan 1.5 haftalik falan mi oluyor ? Normal gebelik teati cubugundan yapsam cikar mi bir de oyle deneyeyim emin olmak icinzaten gebelık testınde ıkı cızgı de kıpppp kırmızı olamayabılıo 120 bınde kı hcg varken c cızgısının az dah acık oldugunu gördum forumda sılık çızgı gebelıktır yanı tepppriklerrr
adete 5 gun kala 27.25 cıktı gebelık testım aksam 4 de vermıstım testı o sabah ıdrar testınde hayalet cızgı çıkmıstı sonra gıt gıde belırdı adet gunumde bıraz daha acık kırmızıydı 20 nın ustune cıkmıssa ıdrar testınde cıkıo cnmBu durumd benim 29,3 oldugundan 1.5 haftalik falan mi oluyor ? Normal gebelik teati cubugundan yapsam cikar mi bir de oyle deneyeyim emin olmak icin
Peki yarin hemen yapacagim cok tesekkur ederimadete 5 gun kala 27.25 cıktı gebelık testım aksam 4 de vermıstım testı o sabah ıdrar testınde hayalet cızgı çıkmıstı sonra gıt gıde belırdı adet gunumde bıraz daha acık kırmızıydı 20 nın ustune cıkmıssa ıdrar testınde cıkıo cnm
bıde gebelık son adet tarıhınden ıtıbaren sayılıyor yanı yumurtlama donemınde de gebe sayılıyorsun oyle hesaplanır yanı
Mrh arkadaşlar adetim 10 gün geçikti test yaptım hemen 2 dk da böyle oldu sonuç kesin mi sizce dogru mu
Pek umudum yoktu 2 yıldır olmuyodu hatta kist var sanıyordum inşallah bebiştir Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak çok teşekkürlerBence dogru canim ama tam emin olmak icin hemen yarin kan testi yaptir derim....simdiden hayirli ugurlu olsun :)
Pek umudum yoktu 2 yıldır olmuyodu hatta kist var sanıyordum inşallah bebiştir Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak çok teşekkürler
Benimde boyle cikmisti hamilesin canim hayirli olsun icini rahatlatmak icin hemn kan testi yaptirMrh arkadaşlar adetim 10icin gecikti test yaptım hemen 2 dk da böyle oldu sonuç kesin mi sizce dogru mu
Arkadaşlar selam adetime 8 gün var,dün test yaptım 10 15 dk sonra silik çizgi gördüm baya silikti, bugün tekrar yaptım hemen silik çizgiyi gördüm ama koyu değil, yine bugün predictor early(erken geb. Testi) aldım tekrar hiç çizgi çıkmadı, düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen, teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?