Gebelik testi

deryaderya2

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
154
66
18
33
Kızlar aşılama olmuştum bugün aşılamadan sonraki 12. Gün test böyle erken gebelik testi. Sizce var mı
IMG_3348.webp

Var ama test doğru mu yanlış mı bilemeyiz ki, sabah başka bir testle ilk idrarla dene bakalım yine pozitif çıkacak mı, hayırlısı olur inşallah, ya da kan ver, kanda net çıkar idrardaki gercek pozitifse 😊

Var ama test doğru mu yanlış mı bilemeyiz ki, sabah başka bir testle ilk idrarla dene bakalım yine pozitif çıkacak mı, hayırlısı olur inşallah, ya da kan ver, kanda net çıkar idrardaki gercek pozitifse 😊
Merhaba arkadaşlar teste hafif çizgi var gibi efekt yaptım ben görüyor gibiyim

Eklentiler

• IMG_0938.webp
    IMG_0938.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0937.webp
    IMG_0937.webp
    29 KB · Görüntüleme: 28
Gölge görüyorum canım ama testlere guvenme iki gün daha bekleyip kana git direkt

Bide merak ettim ne zamandır istiyordunuz aşılamaya nasıl karar verdiniz bide hsg cekildiniz mi 🙈

Aşılama ben yapmadım karıştı galiba aşılama yapan arkadaş başka ama olan arkadaş insallah hamile
Ayyyy özür dilerim karıştı canım
Ama negatif gibi duruyor ama testlere benim asla güvenim yok o yüzden 15inde negatif olan bugün pozitif olabilir her ihtimale karşı kan ver

Ayyyy özür dilerim karıştı canım
Ama negatif gibi duruyor ama testlere benim asla güvenim yok o yüzden 15inde negatif olan bugün pozitif olabilir her ihtimale karşı kan ver
Teşekkür ederim biraz daha beklemiyi düşünüyorum hsg çekildiği ay hamile kalanlar varmis bilmiyorum hayırlısı hep

15 martta verdim negatif ti galiba
Evet negatif maalesef 🥹 ama sonuç 1 günde bile değişebilir burada okumuştum 3 gün önce verdiği kanda negatif 3 gün sonra pozitif olmuş yani adet olmadığın sürece ihtimal var ama çok fazla beklememekte lazım tabii

Back
X