- 10 Ocak 2024
- 154
- 66
- 18
- 33
- Konu Sahibi deryaderya2
Kızlar aşılama olmuştum bugün aşılamadan sonraki 12. Gün test böyle erken gebelik testi. Sizce var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar teste hafif çizgi var gibi efekt yaptım ben görüyor gibiyimVar ama test doğru mu yanlış mı bilemeyiz ki, sabah başka bir testle ilk idrarla dene bakalım yine pozitif çıkacak mı, hayırlısı olur inşallah, ya da kan ver, kanda net çıkar idrardaki gercek pozitifse![]()
Bence direkt kan ver testler yanıltıyor her anlamdaMerhaba arkadaşlar teste hafif çizgi var gibi efekt yaptım ben görüyor gibiyim
NegatifKızlar aşılama olmuştum bugün aşılamadan sonraki 12. Gün test böyle erken gebelik testi. Sizce var mıEki Görüntüle 3561770
15 martta verdim kan sonuc referans değeri yoktu 000000 di 12 martta da adet olmam lazım di pcosum bilmiyorumBence direkt kan ver testler yanıltıyor her anlamda
Bugün aşılamadan sonra 12. Günmüş 15 Mart 9. Gün yapıyor yani beta varsa yükselmiş olabilir15 martta verdim kan sonuc referans değeri yoktu 000000 di 12 martta da adet olmam lazım di pcosum bilmiyorum
Kızlar aşılama olmuştum bugün aşılamadan sonraki 12. Gün test böyle erken gebelik testi. Sizce var mıEki Görüntüle 3561770
Aşılama ben yapmadım karıştı galiba aşılama yapan arkadaş başka ama olan arkadaş insallah hamileBugün aşılamadan sonra 12. Günmüş 15 Mart 9. Gün yapıyor yani beta varsa yükselmiş olabilir
Ayyyy özür dilerim karıştı canımAşılama ben yapmadım karıştı galiba aşılama yapan arkadaş başka ama olan arkadaş insallah hamile
Teşekkür ederim biraz daha beklemiyi düşünüyorum hsg çekildiği ay hamile kalanlar varmis bilmiyorum hayırlısı hepAyyyy özür dilerim karıştı canım
Ama negatif gibi duruyor ama testlere benim asla güvenim yok o yüzden 15inde negatif olan bugün pozitif olabilir her ihtimale karşı kan ver
Son adet tarihin ne canımTeşekkür ederim biraz daha beklemiyi düşünüyorum hsg çekildiği ay hamile kalanlar varmis bilmiyorum hayırlısı hep
10 Şubat şubat 28 çektiği için 12 martta adet olmam gerekiyor du olmadım leke dahi yokSon adet tarihin ne canım
Mutlaka kan ver bence10 Şubat şubat 28 çektiği için 12 martta adet olmam gerekiyor du olmadım leke dahi yok
15 martta verdim negatif ti galibaMutlaka kan ver bence
Evet negatif maalesef15 martta verdim negatif ti galiba
2 gün daha bekleyip tekrar kan vereceğim teşekkür ederimEvet negatif maalesefama sonuç 1 günde bile değişebilir burada okumuştum 3 gün önce verdiği kanda negatif 3 gün sonra pozitif olmuş yani adet olmadığın sürece ihtimal var ama çok fazla beklememekte lazım tabii