Gebelik testi

eminecpp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
33
0
1
26
İyi akşamlar hanımlar resim yok ama kısaca şöyle özer geciyim gecikmenin 5. Günü ben kaset test yaptım negatif çıktı sonra çöpe attığımı zannetim ama çöpün arkasına düşmüş ben bunu 2 gün sonra temizlik yaparken buldum. Çift çizgi olmuştu. Suya tuttum gitmedi. Bildiğin kırmızı. O testin üstünden 4 gün sonra tekrar test yaptım negatif.. olsaydı çıkardı değil mi direkt i.. demekki yalancı çizgiler yanıltıyormuş

Kuruma çizgisi çıkmış. İlk 5 dakikayı dikkate alın

Kuruma çizgisi çıkmış. İlk 5 dakikayı dikkate alın
Suya tutunca gidiyor diye okumuştum deniyim dedim ama gitmedi. Zaten ilk yarım saatte hiç çizgi yoktu attıktan sonra 2 gün geçti üstünden öyle gördüm. O testin üstünden 4 gün sonra bidaha yaptım o da negatifti.

Suya tutma falan hikaye ya. Ben neler yaptım neler ama kuruma çizgisi gerçeğinden kaçamadım

Suya tutma falan hikaye ya. Ben neler yaptım neler ama kuruma çizgisi gerçeğinden kaçamadım
Dimi O çizgi yüzünden gittim bidaha test aldım boşuna biliyodum aslında olmadığını da..4 günün üstüne de direk belirmesi gerekirdi yani 5 ise 100 oluyor beta 4 günde nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…