- 6 Şubat 2025
- 44
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi aysenurozz
-
İnsallah bugünü saymazsam 2 gün kaldı regle senin kaç gün varBen de aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum tedaviyle hamile kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum 1 senedir deniyorduk şimdi pozitif görüyorum testlerde. Allah büyüktür canım gönlünü rahat tut duanı et bekle test tarihine kadar. İnşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde
Benim 11 ocaktı son regl. Aşılama tedavisi alıyordum yumurta kendiliğinden çatlayınca doğal yolla denememi söyledi doktorum 8 şubatta da kan ver dedi. Cumartesi kan vericem işte heyecanlıyım tuhaf hissiyatlar içindeyimİnsallah bugünü saymazsam 2 gün kaldı regle senin kaç gün var
Ay insallah sonucunu banada haber verBenim 11 ocaktı son regl. Aşılama tedavisi alıyordum yumurta kendiliğinden çatlayınca doğal yolla denememi söyledi doktorum 8 şubatta da kan ver dedi. Cumartesi kan vericem işte heyecanlıyım tuhaf hissiyatlar içindeyim
Veririm canım sen de yaz banaAy insallah sonucunu banada haber ver
Var canımmmKızlar ben dayanamadım tekrar test yaptım bu kez artımed markasının sizcee?
Ay ben bunu heyecandan hemen çektim iyice belirginleşti 6. Dakika da bakar mısınVar canımmm
MaşallahAy ben bunu heyecandan hemen çektim iyice belirginleşti 6. Dakika da bakar mısın
Pazar günü regl tarihim pazartesi kan veririm eşimin haberi yok gecikme olmadan doktora götürmez simdiMaşallahne zamandı regl tarihin canım ne zaman kan verceksin
olsun canım az kalmış zaten pazartesi salı gidersin güzel sonuç alırsın inşallah. Ben bugün gittim kan verdim 28 çıktı beta böyle düşük çıkınca sabahtan bu yana kötüyüm kimyasal mı bir sorun mu var diye beklemek en iyisi adet taeihiniPazar günü regl tarihim pazartesi kan veririm eşimin haberi yok gecikme olmadan doktora götürmez simdi
Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde 66 cıkmıştı regl tarihinden önce kan verdiğimden canını sıkma bak bu ay doğal yolla çatlaman olmuş bir de bence bu bir işaret hersey çok güzel olucakkkkolsun canım az kalmış zaten pazartesi salı gidersin güzel sonuç alırsın inşallah. Ben bugün gittim kan verdim 28 çıktı beta böyle düşük çıkınca sabahtan bu yana kötüyüm kimyasal mı bir sorun mu var diye beklemek en iyisi adet taeihini
Ah inşallah canım benim ya inşallah çok bekledim kaybımdan sonra tam 1 sene oldu inşallah anne olmayı nasip eder rabbimBen ilk gebeliğimi öğrendiğimde 66 cıkmıştı regl tarihinden önce kan verdiğimden canını sıkma bak bu ay doğal yolla çatlaman olmuş bir de bence bu bir işaret hersey çok güzel olucakkkk
Artar artar ben inanıyorumAh inşallah canım benim ya inşallah çok bekledim kaybımdan sonra tam 1 sene oldu inşallah anne olmayı nasip eder rabbimpazar gününü iple çekiyorum değer önemli değil diyorum artık 2 katı şeklinde artsın normal gebelik olsun da
İnşallah canım yazcam zaten pazar beta verinceArtar artar ben inanıyorum
Bulundugum yerde 2 tane eczane var markalar hep bunlar o yüzden mecburen alıyorum keset testlerde yanılma daha az diye öyle tercih ettimArtimed freely days doctor bunları alma ben daha net pozitif gördüm ama kan verdim negatifti git güzelce başka test al yada git kan ver
Heycanla bekliyorummİnşallah canım yazcam zaten pazar beta verince
Kızlar selam benim bugün adet geçikmenin 1 günü dün test yaptım yani adet günü negatif çıktı. Göğüslerim ve belim çok kötü ağrıyor bir de kasıklarım. Bunların dışında başka belirtim yok sizce hamile miyimdir? Tekrar test yapmam ne zaman doğru sonuç verir tekrar test yapmam için gecikmeyi beklemem lazım mı daha acabaİnsallah bugünü saymazsam 2 gün kaldı regle senin kaç gün var
Ben tam olarak bilmiyorum daha bilgili arkadaşlar vardır ama okuduklarıma göre 2 gün sonra tekrar edilmesi tavsiye ediliyorKızlar selam benim bugün adet geçikmenin 1 günü dün test yaptım yani adet günü negatif çıktı. Göğüslerim ve belim çok kötü ağrıyor bir de kasıklarım. Bunların dışında başka belirtim yok sizce hamile miyimdir? Tekrar test yapmam ne zaman doğru sonuç verir tekrar test yapmam için gecikmeyi beklemem lazım mı daha acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?