• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

aysenurozz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
44
5
1
24
Merhaba regle 3 kala normal gebelik testi yaptım freely markasının bir bakar mısınız önerebiliceğiniz bir marka var mı

Eklentiler

• 2d610664-be4d-4c5c-9268-42dbac42bdcb.jpeg
    2d610664-be4d-4c5c-9268-42dbac42bdcb.jpeg
    212,3 KB · Görüntüleme: 221
Merhaba regle 3 kala normal gebelik testi yaptım freely markasının bir bakar mısınız önerebiliceğiniz bir marka var mı
Prodoctor ve awox çok övüyolar. Freely hiç bilmiyorum ben demedim. Çünkü pozitif gibi duruyor. İnşallah yalancı pozitif göstermiyordur 🙏 başka bir testle deneyin yada direk kan verin en kesin sonuç

Prodoctor ve awox çok övüyolar. Freely hiç bilmiyorum ben demedim. Çünkü pozitif gibi duruyor. İnşallah yalancı pozitif göstermiyordur 🙏 başka bir testle deneyin yada direk kan verin en kesin sonuç
3 aylık bebeğimde kayıp yaşadım 4 ay önce her artımedden yalancı pozitifler görüp iki ay boyunca kan verdim o yüzden eşim bu konuda biraz hassaslastı test yaptıgımı bile bilmiyor emin baska bir markaylada denedikten sonra ona söylemek istiyorum

Ben geçen ay freeely ile yaptım kaset negatif çıktı tekrarladım yine negatif ti sonrasında regl oldum zaten bence var gibi

Merhaba burada okuduklarıma göre days doctor marka için yalancı sonuç gösteriyor deniliyor. Dün ben de bunları bilmeden days doctor test yaptım pozitif çıktı. Güvenemediğim için bugün 2 kere awox test yaptım ikisinde de pozitif aldım iki farklı test daha yaptım onlarda da pozitif gördüm. Onlar da biri artimed kaset test diğeri first isimli erken gebelik kaset test. Geçen sene hamile kaldığımda da yapmıştım doğru çıkmıştı kanda.

Merhaba burada okuduklarıma göre days doctor marka için yalancı sonuç gösteriyor deniliyor. Dün ben de bunları bilmeden days doctor test yaptım pozitif çıktı. Güvenemediğim için bugün 2 kere awox test yaptım ikisinde de pozitif aldım iki farklı test daha yaptım onlarda da pozitif gördüm. Onlar da biri artimed kaset test diğeri first isimli erken gebelik kaset test. Geçen sene hamile kaldığımda da yapmıştım doğru çıkmıştı kanda.
Merhaba Freely markadan yaptım ben 3 gün var daha kaset aldım onlar daha güvenilir diyorlar diye bulunduğum yerde eczanelerde test için fazla secenek yok ama artımedden 5 adet aldım gecen ay 3 ü pozitif 2 si negatif cıktı çok insanıda yanıltmış güvenemiyorum

Merhaba Freely markadan yaptım ben 3 gün var daha kaset aldım onlar daha güvenilir diyorlar diye bulunduğum yerde eczanelerde test için fazla secenek yok ama artımedden 5 adet aldım gecen ay 3 ü pozitif 2 si negatif cıktı çok insanıda yanıltmış güvenemiyorum
Evet onu duydum artimed ile alakalı yazılanları ama çoğu markada aynı şeyi söylemişler. Geçen sene hamile kaldığımda hep o testlerden kullanmıştım pozitif görmüştüm kandada. Bence bir grup bozuk çıkıyor sürüm denk geliyor böyle. Freely markaya baktım da şimdi hiç kullanmadım umarım doğrudur. En iyisi bi kan verin rahatlayın 😍

sizce bişey varmı(

Eklentiler

• IMG_7703.jpeg
    IMG_7703.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_7706.jpeg
    IMG_7706.jpeg
    350,1 KB · Görüntüleme: 168
Evet onu duydum artimed ile alakalı yazılanları ama çoğu markada aynı şeyi söylemişler. Geçen sene hamile kaldığımda hep o testlerden kullanmıştım pozitif görmüştüm kandada. Bence bir grup bozuk çıkıyor sürüm denk geliyor böyle. Freely markaya baktım da şimdi hiç kullanmadım umarım doğrudur. En iyisi bi kan verin rahatlayın 😍
Teste göre pozitif ama dimi pazartesi kan veririm anca

1. Yılımda hamile kalabildim oda 3 ay sürdü kalp atışı yoktu zorunlu kürtaj oldum çok korkuyorum hem hamile kalamazsam diyr hem de sonuç aynı olursa diye
Ben de aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum tedaviyle hamile kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum 1 senedir deniyorduk şimdi pozitif görüyorum testlerde. Allah büyüktür canım gönlünü rahat tut duanı et bekle test tarihine kadar. İnşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde

Back