- 6 Şubat 2025
- 44
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi aysenurozz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor ve awox çok övüyolar. Freely hiç bilmiyorum ben demedim. Çünkü pozitif gibi duruyor. İnşallah yalancı pozitif göstermiyordurMerhaba regle 3 kala normal gebelik testi yaptım freely markasının bir bakar mısınız önerebiliceğiniz bir marka var mı
3 aylık bebeğimde kayıp yaşadım 4 ay önce her artımedden yalancı pozitifler görüp iki ay boyunca kan verdim o yüzden eşim bu konuda biraz hassaslastı test yaptıgımı bile bilmiyor emin baska bir markaylada denedikten sonra ona söylemek istiyorumProdoctor ve awox çok övüyolar. Freely hiç bilmiyorum ben demedim. Çünkü pozitif gibi duruyor. İnşallah yalancı pozitif göstermiyordurbaşka bir testle deneyin yada direk kan verin en kesin sonuç
Ben geçen ay freeely ile yaptım kaset negatif çıktı tekrarladım yine negatif ti sonrasında regl oldum zaten bence var gibiMerhaba regle 3 kala normal gebelik testi yaptım freely markasının bir bakar mısınız önerebiliceğiniz bir marka var mı
Kaçıncı dakikada çıktı canım. Bu testlerde kuruma çizgisi olabiliyorMerhaba regle 3 kala normal gebelik testi yaptım freely markasının bir bakar mısınız önerebiliceğiniz bir marka var mı
İnsallah vardır umarım sizde bu ay istediğiniz sonucu görürsünğzBen geçen ay freeely ile yaptım kaset negatif çıktı tekrarladım yine negatif ti sonrasında regl oldum zaten bence var gibi
İlk 5 dakika içinde cıktı o yüzden kuruma cizgisi degildir diye düsündüm ama insallah degildirKaçıncı dakikada çıktı canım. Bu testlerde kuruma çizgisi olabiliyor
İnşallah vardır kan ver benceİlk 5 dakika içinde cıktı o yüzden kuruma cizgisi degildir diye düsündüm ama insallah degildir
Gecen ay da yalancı pozitif yüzünden kan verdim eşim akışına bırakalım dedi karşı test yapmama falan baska bir markanın testini alıp yarın falan tekrar deniyim diye düsündümİnşallah vardır kan ver bence
Merhaba Freely markadan yaptım ben 3 gün var daha kaset aldım onlar daha güvenilir diyorlar diye bulunduğum yerde eczanelerde test için fazla secenek yok ama artımedden 5 adet aldım gecen ay 3 ü pozitif 2 si negatif cıktı çok insanıda yanıltmış güvenemiyorumMerhaba burada okuduklarıma göre days doctor marka için yalancı sonuç gösteriyor deniliyor. Dün ben de bunları bilmeden days doctor test yaptım pozitif çıktı. Güvenemediğim için bugün 2 kere awox test yaptım ikisinde de pozitif aldım iki farklı test daha yaptım onlarda da pozitif gördüm. Onlar da biri artimed kaset test diğeri first isimli erken gebelik kaset test. Geçen sene hamile kaldığımda da yapmıştım doğru çıkmıştı kanda.
Evet onu duydum artimed ile alakalı yazılanları ama çoğu markada aynı şeyi söylemişler. Geçen sene hamile kaldığımda hep o testlerden kullanmıştım pozitif görmüştüm kandada. Bence bir grup bozuk çıkıyor sürüm denk geliyor böyle. Freely markaya baktım da şimdi hiç kullanmadım umarım doğrudur. En iyisi bi kan verin rahatlayınMerhaba Freely markadan yaptım ben 3 gün var daha kaset aldım onlar daha güvenilir diyorlar diye bulunduğum yerde eczanelerde test için fazla secenek yok ama artımedden 5 adet aldım gecen ay 3 ü pozitif 2 si negatif cıktı çok insanıda yanıltmış güvenemiyorum
Canım ben tam net göremiyorum ama acaba gözle mi görülüyor bazen telefonla netleyemiyoruz yasizce bişey varmı(
Tabii ki erken daha biraz daha yaklaşsın zamanı şimdiden stres olmayın biliyorum beklemesi zor ama daha 6 gün varmışgözle de hafif pembemsi bi çizgi gibi erken olduğu için ola bilirmi 5 6 gün var daha
Teste göre pozitif ama dimi pazartesi kan veririm ancaEvet onu duydum artimed ile alakalı yazılanları ama çoğu markada aynı şeyi söylemişler. Geçen sene hamile kaldığımda hep o testlerden kullanmıştım pozitif görmüştüm kandada. Bence bir grup bozuk çıkıyor sürüm denk geliyor böyle. Freely markaya baktım da şimdi hiç kullanmadım umarım doğrudur. En iyisi bi kan verin rahatlayın![]()
Pozitif canım teste göre inşallah kanda da pozitifi görürsün stres yapmaTeste göre pozitif ama dimi pazartesi kan veririm anca
1. Yılımda hamile kalabildim oda 3 ay sürdü kalp atışı yoktu zorunlu kürtaj oldum çok korkuyorum hem hamile kalamazsam diyr hem de sonuç aynı olursa diyePozitif canım teste göre inşallah kanda da pozitifi görürsün stres yapma
Ben de aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum tedaviyle hamile kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum 1 senedir deniyorduk şimdi pozitif görüyorum testlerde. Allah büyüktür canım gönlünü rahat tut duanı et bekle test tarihine kadar. İnşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde1. Yılımda hamile kalabildim oda 3 ay sürdü kalp atışı yoktu zorunlu kürtaj oldum çok korkuyorum hem hamile kalamazsam diyr hem de sonuç aynı olursa diye