Merhaba 11 gün önce yumurtlama ağrısı yaşarken eşimle korunmasız ilişki yaptık. Dün After10 erken gebelik testi yaptım silik çıktı çok güvenemedim teste kaliteli aldım bugün productor ama erken olan değil normal olan. Bu da silik çıktı erken olduğu için mi silik yoksa testler mi yanıltıcı anlam veremedim. Önceden çok silik çıkıpta hamile olmadığım oldu o yüzden umutlanmak istemiyorum ama ilk kez productor de silik gördüm bi bakar mısınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi?
- Konu Sahibi shinomia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Çizgi var canım takipte ol koyulaşırsa vardır yada direk kan vermek daha iyi gibiMerhaba 11 gün önce yumurtlama ağrısı yaşarken eşimle korunmasız ilişki yaptık. Dün After10 erken gebelik testi yaptım silik çıktı çok güvenemedim teste kaliteli aldım bugün productor ama erken olan değil normal olan. Bu da silik çıktı erken olduğu için mi silik yoksa testler mi yanıltıcı anlam veremedim. Önceden çok silik çıkıpta hamile olmadığım oldu o yüzden umutlanmak istemiyorum ama ilk kez productor de silik gördüm bi bakar mısınız?
İşte bende sabır denen o şey kalmadı 1 senedir deniyorum kan vermek en mantıklısı ama dayanamıyorum işte şuan versem kanda çıkar mı acabaÇizgi var canım takipte ol koyulaşırsa vardır yada direk kan vermek daha iyi gibi
- 19 Ekim 2024
- 850
- 259
- 18
Pazartesi kan verin varsa çıkar bende yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenmiştim hayırlısı olsunİşte bende sabır denen o şey kalmadı 1 senedir deniyorum kan vermek en mantıklısı ama dayanamıyorum işte şuan versem kanda çıkar mı acaba
- 25 Aralık 2024
- 34
- 9
- 1
- 23
1 günlük bile olsa kanda kesin çıkıyor git ver bence yani gebelik testinde çıkması için biraz değerin yükselmesi gerekiyor sen bir kan ver varsa çıkar kesinİşte bende sabır denen o şey kalmadı 1 senedir deniyorum kan vermek en mantıklısı ama dayanamıyorum işte şuan versem kanda çıkar mı acaba
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Varsa çıkar canım ver bencedeİşte bende sabır denen o şey kalmadı 1 senedir deniyorum kan vermek en mantıklısı ama dayanamıyorum işte şuan versem kanda çıkar mı acaba
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.009
- 48
Acilden 2 saatte çıkarİşte bende sabır denen o şey kalmadı 1 senedir deniyorum kan vermek en mantıklısı ama dayanamıyorum işte şuan versem kanda çıkar mı acaba
Ay inşallah dua edin nolurVarsa çıkar canım ver bencede
- 2 Ocak 2025
- 15
- 2
- 1
- 23
Acilde ne deyip veriyoruz acaba ya ben biraz utanıyorum daAcilden 2 saatte çıkar
- 2 Ocak 2025
- 15
- 2
- 1
- 23
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.009
- 48
Eşim evde bayıldı başı dönüyor midesi bulanıyor gebelik şüphemiz var desin eşiniz hızlı çıkarAcilde ne deyip veriyoruz acaba ya ben biraz utanıyorum da
- 2 Ocak 2025
- 15
- 2
- 1
- 23
MantıklıEşim evde bayıldı başı dönüyor midesi bulanıyor gebelik şüphemiz var desin eşiniz hızlı çıkar
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.009
- 48
Yaz sonucuMantıklı
Abla bu silik değil baya ortadaBenim de böyle çıktı da korkuyorum üzülmekten emin de değilim regle 3-4 gün var
- 2 Ocak 2025
- 15
- 2
- 1
- 23
Total hcg 161 çıktı bi kadın doğuma git de kesim bişey söyleyemiyorum olabilir de olmayabilirde dediYaz sonucu
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.009
- 48
HamişsinTotal hcg 161 çıktı bi kadın doğuma git de kesim bişey söyleyemiyorum olabilir de olmayabilirde dedi
Var canım sağlıkla gelsin inşallah. 2 günde bir kan ver kontrol etTotal hcg 161 çıktı bi kadın doğuma git de kesim bişey söyleyemiyorum olabilir de olmayabilirde dedi
- 2 Ocak 2025
- 15
- 2
- 1
- 23
Allahın izniyle olsun da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim, salı günü doktora gidicez bi bakalımVar canım sağlıkla gelsin inşallah. 2 günde bir kan ver kontrol et
- 2 Ocak 2025
- 15
- 2
- 1
- 23
Bakalım ya inşallah hayırlısıyla öyledir de çok da umutlanmak istemiyorumHamişsin
- 2 Ocak 2025
- 15
- 2
- 1
- 23
Bu testten önceki acayip silikti 5-6 dk dan sonra çok çok az belli oluyordu o yüzden, bak bu 4-5 gün varken yaptığımdıAbla bu silik değil baya ortada