• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi?

shinomia

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
17
6
1
24
Merhaba 11 gün önce yumurtlama ağrısı yaşarken eşimle korunmasız ilişki yaptık. Dün After10 erken gebelik testi yaptım silik çıktı çok güvenemedim teste kaliteli aldım bugün productor ama erken olan değil normal olan. Bu da silik çıktı erken olduğu için mi silik yoksa testler mi yanıltıcı anlam veremedim. Önceden çok silik çıkıpta hamile olmadığım oldu o yüzden umutlanmak istemiyorum ama ilk kez productor de silik gördüm bi bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_0544.jpeg
    IMG_0544.jpeg
    157,9 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba 11 gün önce yumurtlama ağrısı yaşarken eşimle korunmasız ilişki yaptık. Dün After10 erken gebelik testi yaptım silik çıktı çok güvenemedim teste kaliteli aldım bugün productor ama erken olan değil normal olan. Bu da silik çıktı erken olduğu için mi silik yoksa testler mi yanıltıcı anlam veremedim. Önceden çok silik çıkıpta hamile olmadığım oldu o yüzden umutlanmak istemiyorum ama ilk kez productor de silik gördüm bi bakar mısınız?
Çizgi var canım takipte ol koyulaşırsa vardır yada direk kan vermek daha iyi gibi

İşte bende sabır denen o şey kalmadı 1 senedir deniyorum 😂 kan vermek en mantıklısı ama dayanamıyorum işte şuan versem kanda çıkar mı acaba
1 günlük bile olsa kanda kesin çıkıyor git ver bence yani gebelik testinde çıkması için biraz değerin yükselmesi gerekiyor sen bir kan ver varsa çıkar kesin

Benim de böyle çıktı da korkuyorum üzülmekten emin de değilim regle 3-4 gün var

Eklentiler

• IMG_0199.png
    IMG_0199.png
    566,4 KB · Görüntüleme: 82
Back
X