- 20 Eylül 2023
- 187
- 77
- 18
- 24
- Konu Sahibi pecesine sevdali
-
Bence kan verin evet silik çizgi gözüküyorTestler mimea marka erken gebelik testi
Bence kan verin evet silik çizgi gözüküyor
Çizgi var canım kan verebilirsin zaten gününde geçmiş inşallah vardırTestler mimea marka erken gebelik testi
Sağol canım hayırlısı inşallahÇizgi var canım kan verebilirsin zaten gününde geçmiş inşallah vardır
Kan verdiniz mi acaba sonuç nedirSağol canım hayırlısı inşallah
Ben de bu testi kullanmıştım yani sonuç negatifti doğru sonuç vermişti.kuruma çizgisi falan bile çıkmamıştı. saatler sonra baksam da. O yüzden kuruma çizgisidir de diyemem bu testte öyle birşey hiç olmuyor çünkü. Bence hamilesin kan ver derim
Yaa :/ anladımVerdim ama değer 2 negatif çıktı yani
Merhaba hiç tekrarladınız mı betayı belki yükselmiştirVerdim ama değer 2 negatif çıktı yani
Yok maalesef hamile degilimMerhaba hiç tekrarladınız mı betayı belki yükselmiştir
Kızlar benim beta 4.66 sizce yükselir miMerhaba hiç tekrarladınız mı betayı belki yükselmiştir
Pazartesi tekrarlayın yükselme olacak mıKızlar benim beta 4.66 sizce yükselir mi
Normalde yarın gidecektim pazartesi mi gideyim canım teşekkür ederimPazartesi tekrarlayın yükselme olacak mı
Aradan iki gün geçmesi gerekiyor normalde eğer 2 olacaksa tekrarlayınNormalde yarın gidecektim pazartesi mi gideyim canım teşekkür ederim
Evet çarşamba günü kan vermiştim teşekkür ederimAradan iki gün geçmesi gerekiyor normalde eğer 2 olacaksa tekrarlayın
O zaman yarın gidip kan verin ki artık emin olursunuz. Rica ederimEvet çarşamba günü kan vermiştim teşekkür ederim
İnşAllah çok teşekkür ederimO zaman yarın gidip kan verin ki artık emin olursunuz. Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?