- 26 Eylül 2024
- 188
- 86
- 27
Allah razi olsun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin tez vakitteYArın adet günüm gitcem
Bu belirsizlikle yaşanmaz ki aile hekimi biraz kıl ama napim yaptığım testleri de götürcem bi baktırayim bnde bi belirti yok sadece uykum var inanın hepinize her namazda dua ediyorum Rabbım isteyen kullarının kucağını tez zamanda doldursun inşallah kendim dahil
Böyle çıktıAy ebru inşallah ya bari senden güzel haberler alalım hayırlısıylatekrarladın mı testi sen bugün
Biraz mendebur bi hanımAllah razi olsun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin tez vakitte
Aile hekimine iki gun gecti de zaten takibi kadin dogum yapacak
Uf bizimki de oyleBiraz mendebur bi hanım
Dün akşamki değil mi bu yeni miBöyle çıktı
Bu sabah kiiDün akşamki değil mi bu yeni mi
Peki sen yaptığın testlere baktığında koyulaşma var mıBu sabah kii
Var cnmPeki sen yaptığın testlere baktığında koyulaşma var mı
Bu da koyuPeki sen yaptığın testlere baktığında koyulaşma var mı
Yok canım gitmedim beklemedeyim pazartesiyi bu sürece kadar test yaptım koyulasma var mı diye bence yok ama bakalım pztsiye kadar ne olacakEbruu ne yaptın kan berdin mi regl oldun mu son durum güncellemesi yapar mısın merak ettim seni
Sende durumlar nasılEbruu ne yaptın kan berdin mi regl oldun mu son durum güncellemesi yapar mısın merak ettim seni
Bence gözle görülür bir koyulaşma var testlerinde, regli günün bugün mü belirtilerin neler? Benim bugün ama ben kan testinden sonra başka test yapmadım hala da olmadım pazartesiyi bekleyeceğimTestler böyle bitanem bilmiyorum beklemedeyim
Bnmde dündüBence gözle görülür bir koyulaşma var testlerinde, regli günün bugün mü belirtilerin neler? Benim bugün ama ben kan testinden sonra başka test yapmadım hala da olmadım pazartesiyi bekleyeceğim
Hiç bir belirti yok cnmBence gözle görülür bir koyulaşma var testlerinde, regli günün bugün mü belirtilerin neler? Benim bugün ama ben kan testinden sonra başka test yapmadım hala da olmadım pazartesiyi bekleyeceğim