Z Zulfiyar gibi Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 274 116 34 Dün 17:08 Konu Sahibi nurpinarr #21 nurpinarr .!.: Ne zamandır deniyorsunuz ne karar evlisin Genişletmek için tıkla... Sizinle aynı :))) 2 yıla yaklaştık
nurpinarr .!.: Ne zamandır deniyorsunuz ne karar evlisin Genişletmek için tıkla... Sizinle aynı :))) 2 yıla yaklaştık
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.471 381 26 Dün 17:20 Konu Sahibi nurpinarr #22 Zulfiyar gibi .!.: Sizinle aynı :))) 2 yıla yaklaştık Genişletmek için tıkla... Hayırlısıyla nasip etsin Allahım
Zulfiyar gibi .!.: Sizinle aynı :))) 2 yıla yaklaştık Genişletmek için tıkla... Hayırlısıyla nasip etsin Allahım
F falbaktirann Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2019 186 106 Dün 22:10 Konu Sahibi nurpinarr #23 nurpinarr .!.: Bir gebenin gğnlüğü yanlış pozitif veriyor mu ? Dün gece ters yaptım iki farklı marka ile ilk 15 dk bir şey yoktu yattım sonra sabah böyle gördüm Genişletmek için tıkla... test bozuk gibi duruyor
nurpinarr .!.: Bir gebenin gğnlüğü yanlış pozitif veriyor mu ? Dün gece ters yaptım iki farklı marka ile ilk 15 dk bir şey yoktu yattım sonra sabah böyle gördüm Genişletmek için tıkla... test bozuk gibi duruyor
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.471 381 26 Bugün 03:09 Konu Sahibi nurpinarr #24 falbaktirann .!.: test bozuk gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Evet kan negatif çıktı
E ELCINGUR Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2024 20 -1 23 Bugün 03:12 Konu Sahibi nurpinarr #25 nurpinarr .!.: Bir gebenin gğnlüğü yanlış pozitif veriyor mu ? Dün gece ters yaptım iki farklı marka ile ilk 15 dk bir şey yoktu yattım sonra sabah böyle gördüm Genişletmek için tıkla... Uzun süre beklediğin için olabilir ilk yaptığında hiç silik çizgi falan var mıydı
nurpinarr .!.: Bir gebenin gğnlüğü yanlış pozitif veriyor mu ? Dün gece ters yaptım iki farklı marka ile ilk 15 dk bir şey yoktu yattım sonra sabah böyle gördüm Genişletmek için tıkla... Uzun süre beklediğin için olabilir ilk yaptığında hiç silik çizgi falan var mıydı