Gebelik testi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.471
381
26
Bir gebenin gğnlüğü yanlış pozitif veriyor mu ? Dün gece ters yaptım iki farklı marka ile ilk 15 dk bir şey yoktu yattım sonra sabah böyle gördüm

Eklentiler

• IMG_1124.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1125.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 55
Testler için ilk 10 dakikanın doğru sonuç verdiğini söylüyorlar, çoğu gebelik testinin kullanma talimatında da aynı şey yazıyor.

10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar genelde yanıltıyor şüphen varsa 2 gün sonra tekrarla testini, inşallah gönlünce olur.

hayırlısı.. olsun önümüzdeki ay nasip olur inşallah canım.. bir sıkıntı varmı sizde ya da eşinizde
Amin canım inşallah isteyen herkese tez vakitte nasip olsun. Canım ben hemen hemen 2 yıllık evliyim eşimde sorun yok. Bende pcos var ama gebeliğe engel değil dedi doktor. 1.5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum olmuyor. 2 defa kimyasal gebelik geçirdim sadece

Bir gebenin günlüğüne baktım bu aralarda canım ebru abla ile hiç konuştun mu mesajlara dönüş yapıyor belki bir tavsiyede bulunur

Bir gebenin gğnlüğü yanlış pozitif veriyor mu ? Dün gece ters yaptım iki farklı marka ile ilk 15 dk bir şey yoktu yattım sonra sabah böyle gördüm
10 dk da cızgi cıkmıyorsa negatıftır zaten o cızgıye de benzemıyor dagılmıs kacmıs egrı bugru bi pembe leke malesef .pozıtıf degıl :S

Baya videosu da var bilgilendirme amaçlı falan adet nasajı yumurtalık masajı pco olanlar için bilgiler falan

Evet pco için masajını gördüm ben de teşekkür ederim canım bi konuşayım eşimle. Sende durumlar nasıl peki
Geçen ay prolaktin 66 çıkmıştı birde eşimin varikosel ameliyatı 3 ay oldu daha yeni ya biraz stres yapmayıp Allaha bırakmam gerek benim durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…