Gebelik testi

damla6766

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
517
125
Herkese günaydın buraya bir soru sormak için konuyu açmadım sadece fikir vermek için son konum olacak inşallah öncelikle 7.08 aydır hep bir test yapıyorum erken gebelik kaset testleri vs hiç kasetlerde pozitif görmedim ama erken gebelik testlerini hepsini hemen hemen çoğunu yaptım hatta hepsini yaptım diyebilirim hep yalancı pozitiflerle karşı karşıya kaldım kan verdim o sekiz ay boyunca çok yıprandım konu açanları görüyorum yardımcı olmaya çalışıyorum fikir vermeye çalışıyorum ama sadece tek bir teste yanılmadım onun resmini paylaşmak istiyorum size ben yine de arada bir buraya bazılarını atıyorum üzülmemeniz için bu atacağım test zaten beta 10ile 15arası algıması var Erken gebelik testinden bile daha uygun hem de üzülmüyorsunuz ben son iki aydır bu testi aldım bir kere daha bile olsa ne kuruma çizgisi ne yalancı pozitif gördüm biliyorum ki burada her ay kadınlar gebelik testi yapıyor pozitif mi diye paylaşıyorlar sonra kan veriyorlar hayal kırıklığı oluyor onlar adına paylaşmak istiyorum daha çok umarım faydası olur şans getirir inşallah eczanelerde satıyorlarsa oradan alın ben Trendyol almıştım o yüzden ekran görüntüsü olarak atacağım en azından acabalarla mı yaşamazsınız kan verip Üzüntü olmaz emin olursunuz hem içiniz rahat olur çünkü ben o teste pozitif gördüğümde o kadar çok mutlu oldum ki o kadar emindim hamile olduğuma sekiz aydır yaptığım her teste acaba mı diyordum ama bunda asla demedim gerçekten de öyleydi yanılmadım çok şükür etrafımdaki insanlar da kullanıyor ben tavsiye üzerine almıştım o yüzden ben de size tavsiye etmek istedim dileyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_6200.png
    135,3 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…