Kuzu normalde 15+2 ama utrasonda geçen gittiğimde 4 gün önde gidiyordu bakalım15+4 kuzu sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu normalde 15+2 ama utrasonda geçen gittiğimde 4 gün önde gidiyordu bakalım15+4 kuzu sen?
Benim randevum da ayın 3’üne çekildi 9’unda izinli olacakmıs doktor zaten dayanamıyorum iyi oldu valla hissedemeyince insan hep bir pimpirim yapıyorKuzu normalde 15+2 ama utrasonda geçen gittiğimde 4 gün önde gidiyordu bakalım
Evet yaaa kuzum acaba ne zaman hissederiz kilo aldın mı hiçBenim randevum da ayın 3’üne çekildi 9’unda izinli olacakmıs doktor zaten dayanamıyorum iyi oldu valla hissedemeyince insan hep bir pimpirim yapıyor
En son hastanede tartıldığımda 1 kilo almıstım canım cumartesi tekrar tartılıcam sen?Evet yaaa kuzum acaba ne zaman hissederiz kilo aldın mı hiç
Bende 1 kilo almıştım kuzum bakalım ne durumdayızEn son hastanede tartıldığımda 1 kilo almıstım canım cumartesi tekrar tartılıcam sen?
Ay hayırlısı insallah iyilerdir ama benim mide bulantım hala devam ediyoBende 1 kilo almıştım kuzum bakalım ne durumdayız
Vallahi ben ilaçı hiç kesmedim kuzu korkuyorum bırakmayaAy hayırlısı insallah iyilerdir ama benim mide bulantım hala devam ediyo
Ben 4’e çıkardım ama ona rağmen kesmiyor yaVallahi ben ilaçı hiç kesmedim kuzu korkuyorum bırakmaya
O sıkıntı kuzum yaa kız dımı cinsiyet genelde kız da çok oluyo diyorlarBen 4’e çıkardım ama ona rağmen kesmiyor ya
Bebeğim gittin mi doktora gidince haber verBen 4’e çıkardım ama ona rağmen kesmiyor ya
Gittim cnm çok şükür her sey yolunda 5 eylülde detaylıya giricemBebeğim gittin mi doktora gidince haber ver
Ayyyy kuzum gerçekten mi çok sevindim 16 kaçtın ?Gittim cnm çok şükür her sey yolunda 5 eylülde detaylıya giricem
16+1 ama 3 gün önden gidiyormuş :)Ayyyy kuzum gerçekten mi çok sevindim 16 kaçtın ?
Ayyy ozaman 20 hafta çekiliyormuş demek öğrendiğim iyi oldu kuzu16+1 ama 3 gün önden gidiyormuş :)
Evet canım 20+6 gibi bisey olucak gittiğimde 22’ye kadarmıs zaten öyle dedi drAyyy ozaman 20 hafta çekiliyormuş demek öğrendiğim iyi oldu kuzu
Ayyy iyi oldu kuzum bildiğimiz ufaklık nasıldıEvet canım 20+6 gibi bisey olucak gittiğimde 22’ye kadarmıs zaten öyle dedi dr
Çok hareketliydi yaa elleriyle yüzünü falan kapadı ilk kez öyle gördük senin ne zamandı canım?Ayyy iyi oldu kuzum bildiğimiz ufaklık nasıldı
Pazartesi canım maşallahÇok hareketliydi yaa elleriyle yüzünü falan kapadı ilk kez öyle gördük senin ne zamandı canım?
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel insallah canımPazartesi canım maşallah
Bugün ilk defa hareket hissettim kuzu 2-3 defa tekme attı çok değişik yaHadi hayırlısı güzel haberlerle gel insallah canım