3 tane farklı test yaptım aslında. Bebetime, artımed, bir de prodoctor erken gebelik testi. Hepsi de silik çizgi gösterdi ama geçen ay da hep silik çizgi çıktı sonra adet oldum o yüzden sevinemiyorum şimdiKanda çıkmadıysa düşük bir ihtimal baya ama sıfır da değil başka marka testler de yapın onlar da pozitif gelirse kan verin ya da direk kana gidin tekrar testler bazen yanıltıcı olabiliyor enfeksiyon dolayısıyla değil de testlerde sıkıntı olabilir
Tüm testler yanılmaz sanmam geçen ay kimyasal yaşamış olabilirsiniz3 tane farklı test yaptım aslında. Bebetime, artımed, bir de prodoctor erken gebelik testi. Hepsi de silik çizgi gösterdi ama geçen ay da hep silik çizgi çıktı sonra adet oldum o yüzden sevinemiyorum şimdi
İnşallah vardır ya yarın test vermeyi düşünüyorum enfeksiyonum çok yüksekti acaba tehlikeli olur mu yada bundan dolayı kimyasal yaşıyor olabilir miyimTüm testler yanılmaz sanmam geçen ay kimyasal yaşamış olabilirsiniz
Kan verin bence
Enfeksiyon bebeğin tutunmasına engel olabilir eğer çok yüksekse diye biliyorum bir an önce kesinleştirip hamilelik varsa da yoksa da uygun tedaviye başlamanız lazımİnşallah vardır ya yarın test vermeyi düşünüyorum enfeksiyonum çok yüksekti acaba tehlikeli olur mu yada bundan dolayı kimyasal yaşıyor olabilir miyim
Çok üzüldüm ya gecen ay da böyle oldu çünkü. İnşallah tutunur hemen tedaviye başlarımEnfeksiyon bebeğin tutunmasına engel olabilir eğer çok yüksekse diye biliyorum bir an önce kesinleştirip hamilelik varsa da yoksa da uygun tedaviye başlamanız lazım
Canım ne yaptın? Son durumun ne? Hamile misinÇok üzüldüm ya gecen ay da böyle oldu çünkü. İnşallah tutunur hemen tedaviye başlarım
2 aydır çift çizgi görüyorum ama daha sonra adet oluyorumCanım ne yaptın? Son durumun ne? Hamile misin
Testlerde hemen çıkmıyorsa çöpe atın tekrar bakmayın çünkü saatler sonra hepsinde kuruma çizgisi çıkıyor2 aydır çift çizgi görüyorum ama daha sonra adet oluyorum
Benim de öyle oluyor sebebi ne acaba . Sizin sonuçlar ilk 5 dk içinde mi çıkıyordu yoksa uzun süre sonra tekrar baktığınız da mı ?2 aydır çift çizgi görüyorum ama daha sonra adet oluyorum
Kaset testte neden silik. Çıkmış acabaYok hayır adet oldum malesef
2 3 dakika içinde çıkıyordu kuruma çizgisi değildi yani artık testte pozitif görmek mutlu etmiyor beniBenim de öyle oluyor sebebi ne acaba . Sizin sonuçlar ilk 5 dk içinde mi çıkıyordu yoksa uzun süre sonra tekrar baktığınız da mı ?
Bilmiyorum ya ama enfeksiyon çok yüksekti 495 çıkmıştı ondan galiba tutunmuyorKaset testte neden silik. Çıkmış acaba