- Konu Sahibi Kardelen3804
İkiside aynı görsellikte hemen hemen demi ?Erken gebelik testlerinde daha hassas oluyor erken olan gebelikleri bile erken test ile öğrenebiliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiside aynı görsellikte hemen hemen demi ?Erken gebelik testlerinde daha hassas oluyor erken olan gebelikleri bile erken test ile öğrenebiliyorsun
Benim yumurtlamadan 10 gün sonra kanda bile çıkmamıştı2 günde ne belirtisi allah aşkına 10 gün bekleyin en azından
4 gün var adetimeEvt cnm
Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunGöğüs hassasiyetim var ve midem kötü o yüzden yaptım
Yarın bir tane daha test yapacağım eğer yine aynı sonuç çıkarsa öyle vereceğim kanıNe zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Tamam bende yapabilirsem test alıp yaparımYarın bir tane daha test yapacağım eğer yine aynı sonuç çıkarsa öyle vereceğim kanı
Aynen sende yap bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahTamam bende yapabilirsem test alıp yaparım
Allahım kucagımıxı boş bırakmasın inşallahAynen sende yap bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah canım ben çok korkuyorum hüsrana uğramaktanAllahım kucagımıxı boş bırakmasın inşallah
Var canım bence hayırlı olsun kan verKizlar benimde testine bakarmisiniz benim reglime 4 gün var ilk idrarla yaptım
Canım akıntın varmı acabaAmin inşallah canım ben çok korkuyorum hüsrana uğramaktan
Evet varCanım akıntın varmı acaba
Ay lütfen yarın yap testi bende senden cesaret alıp yapıcam geçen ay 10 gün erken adet oldum bu ay da erken olurmu kiEvet var
Yarın haber vericemAy lütfen yarın yap testi bende senden cesaret alıp yapıcam geçen ay 10 gün erken adet oldum bu ay da erken olurmu ki
Normalde gecikir mi hep adetinYarın haber vericem
Dua et ne olurAy lütfen yarın yap testi bende senden cesaret alıp yapıcam geçen ay 10 gün erken adet oldum bu ay da erken olurmu ki
Gecikmedi erken oldum bu ayNormalde gecikir mi hep adetin
Dualarım seninleDua et ne olur
Daha çok varmış ama bu kadar erken çıkar mı bilemedim. Gönlünüzce olsun insallahAdetime 13 gün var çok fazla göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bile