- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Ben 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çıktı 14. Gün kaset yaptım o da silik çıkmıştıMerhaba kızlar yumurtlama gününden kaç gün sonra kaset test yapmam gerek net sonuç çıkması için bugün yumurtlamanin beşinci gunu
Beş gün daha mı bekleyeyimBen 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çıktı 14. Gün kaset yaptım o da silik çıkmıştı
Hamilesiniz darısı başıma inşallah progesteron hormonu dan anlaşılıyor mu gebe oldugumzBen 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çıktı 14. Gün kaset yaptım o da silik çıkmıştı
Bekleseniz güzel olur ama sabırsızsanız ben gibi erken gebelik testi yapabilirsiniz adetinizden 4 5 gün önceBeş gün daha mı bekleyeyim
Ya benim adet im düzensiz ama Çarşamba günü yumurtlama olduğunu tahmin ediyorumBekleseniz güzel olur ama sabırsızsanız ben gibi erken gebelik testi yapabilirsiniz adetinizden 4 5 gün önce
O hormon nedir onu bilmiyorum bileHamilesiniz darısı başıma inşallah progesteron hormonu dan anlaşılıyor mu gebe oldugumz
Benimde düzensizdi bi ay 33 günde oluyordum bir ay 28 günde bir ay 37 günde falan karışıktıYa benim adet im düzensiz ama Çarşamba günü yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum
Ben adetime 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı :)Merhaba kızlar yumurtlama gününden kaç gün sonra kaset test yapmam gerek net sonuç çıkması için bugün yumurtlamanin beşinci gunu
O hormon yumurtladiginizi gösteren hormonO hormon nedir onu bilmiyorum bile
Siz de hamilesiniz yaniBen adetime 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı :)
Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştimO hormon yumurtladiginizi gösteren hormon
Yumurtlama olduktan kaç gün sonra ogrendinzBen ovulasyon testi ile öğrenmiştim
11 gün sonra silik çizgiyle öğrendimYumurtlama olduktan kaç gün sonra ogrendinz
Hmm ben birkaç gün daha bekleyeyim o zaman çünkü daha bı hafta bile olmadi11 gün sonra silik çizgiyle öğrendim
O yalancı pozitifi görenlerden biri benim. Cuma günü yaptım pozitif çıktı adetime 5 gün vardı.Benim bildiğim en iyi sonuç yumurtlamadan 2 hafta sonra zaten regl tarihine denk geliyor genelde geç döllenme olayları için de sanırım en iyisi bat tan 1 hafta gectginde kesin sonuç öğreniliyor erken gebelik testleri de var ama bazılarında yalancı pozitif gören de çok oluyor eğer bekleyebilirsen 14. Gün falan yap derim ben canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
İşte bende o yüzden yapmaya korkuyorumO yalancı pozitifi görenlerden biri benim. Cuma günü yaptım pozitif çıktı adetime 5 gün vardı.
Dün yaptım negatif çıktı hep.
Ağla ağla içim çıktı yalancı pozitif olduğunu öğrendiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?