Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra erken gebelikte çıkıyor sanırım.Kizlar yumurtlama döneminden kac gun sonra gebelik testi yapılır sat 21 mart yumurtlama 3 nisan bat bu ay 25 nisan . 34 günde adet oluyorum yapsam çıkar mi
13.gun den itibaren sonuç alabilirsinizKizlar yumurtlama döneminden kac gun sonra gebelik testi yapılır sat 21 mart yumurtlama 3 nisan bat bu ay 25 nisan . 34 günde adet oluyorum yapsam çıkar mi
Göremedim canım, artık gerçekten bende çok sıkıldım. Dünkü testinde aşırı silik bi çizgi gördüm gibi, bugün yaptım bembeyaz. Artık bu siteye bile girmek istemiyorumEki Görüntüle 2831094 kızlar test sonucuma bakar mısınız ben artık olmasını istediğim için mi ikinci çizgiyi görüyorum bilemedim![]()
Gerçekten bende her ay aynısını diyorum ama Bi umut işteGöremedim canım, artık gerçekten bende çok sıkıldım. Dünkü testinde aşırı silik bi çizgi gördüm gibi, bugün yaptım bembeyaz. Artık bu siteye bile girmek istemiyorum
Bana var gibi geldi canım yaklaştırıncaEki Görüntüle 2831094 kızlar test sonucuma bakar mısınız ben artık olmasını istediğim için mi ikinci çizgiyi görüyorum bilemedim![]()
Şöyle kontrast bir oynama ile daha net rengi keskinleştirinceEki Görüntüle 2831094 kızlar test sonucuma bakar mısınız ben artık olmasını istediğim için mi ikinci çizgiyi görüyorum bilemedim![]()
Bende goremedimBana var gibi geldi canım yaklaştırınca
Malesef yok canım kırmızları gördüm çakşır suyu ve hayıt suyuna başlıcam inşallahŞöyle kontrast bir oynama ile daha net rengi keskinleştirince
Aynen canım malesef yokBende goremedim
6. Gün testim derken bugun 10 gununuz sanirim 4 gun once yaptinizArkadaşlar bende 35 günde adet oluyorum 22 nisanda iğne oldum. 6. Gün testim bu ben hayali mi ikinci çizgi görüyorum sizce var mıdır . Bu haftasonu tekrar yapcam
Amin canım inşallah6. Gün testim derken bugun 10 gununuz sanirim 4 gun once yaptiniz12.gune kadar igne etkisi sayiliyor bazilarinda 5. 6. Gunde ignenin etkisi sifirlaniyor ama bende gordum hayali bir cizgi
insallaaaaahhh koyulasir
![]()
Benimde 7. günde böyleydi kesin ilacin etkisi ama insan bi garip oluyorAmin canım inşallah![]()
Yaaa sende daha belliymiş nasıl umut ediyoruz vallaBenimde 7. günde böyleydi kesin ilacin etkisi ama insan bi garip oluyorRabbim insallah nasio eder bu ay hepimize
![]()