- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Yükselmişse sıkıntı yok demek mi ona göre hazırlayım kendkmiBen hassasım biraz saglık konuların da keşke şeytanın lafıymış keşke dememek için ben doktora giderdim hemde kalkıp şimdi giderdim acile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselmişse sıkıntı yok demek mi ona göre hazırlayım kendkmiBen hassasım biraz saglık konuların da keşke şeytanın lafıymış keşke dememek için ben doktora giderdim hemde kalkıp şimdi giderdim acile
En dogrusunu yapmışsın canım inş bişey çıkmaz en azından kafan rahat eve gidersin canımAcile geldim simdi kan vericem
Bişey olsa onlar söyler canım sen korkmaYükselmişse sıkıntı yok demek mi ona göre hazırlayım kendkmi
Aynen oyleEn dogrusunu yapmışsın canım inş bişey çıkmaz en azından kafan rahat eve gidersin canım
Yuksek cikmasi iyi mi pekiBişey olsa onlar söyler canım sen korkma
Yani iyi birşey miYuksek cikmasi iyi mi peki
Canım ne kadar yüksek olacağına bağlı tabiki degerlerin yükselmiştir herşeyin fazlası zarar ama bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum sen kalbini ferah tut canımYuksek cikmasi iyi mi peki
Tamam sonuçlar çıksın sanada haber vericemCanım ne kadar yüksek olacağına bağlı tabiki seferlerin yükselmiştir herşeyin fazlası zarar ama bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum sen kalbini ferah tut canım
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorumTamam sonuçlar çıksın sanada haber vericem
Amin canım güzel haber vericem insallahTamam canım güzel haberlerini bekliyorum
Amin canım güzel haber vericem insallah
>1000.0ciktiAmin canım güzel haber vericem insallah
Sonraki 3661 cikti>1000.0cikti
Güzel canım bi sorun var dedim doktor neden olmuşSonraki 3661 cikti
YatirdiGüzel canım bi sorun var dedim doktor neden olmuş
Hastaneye mi yatırdıYatirdi
Hastaneye kanama var dieYatirdi
Canım bakacaklar nedenine geçmiş olsun bebiş iyi dedimi baktımı ultrason ileHastaneye kanama var die
Birazdan bakilcakCanım bakacaklar nedenine geçmiş olsun bebiş iyi dedimi baktımı ultrason ile
Geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olabiliyo böyle kanamalar progestan falan verirler geçer içini ferah tutBirazdan bakilcak
Keseyi gördük ama haftaya gel dedi kalp atışını duyarsak sıkıntı yok dedi ama duymazsak kimyasal gebelik dediGeçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olabiliyo böyle kanamalar progestan falan verirler geçer içini ferah tut