• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler kahverengi akintim var ama az birsey
Yerleşme kanaması olabilirmi dicem çok geç galiba canım bi sıkıntı yoksa sende de bebegindede sorun yok demektir bazı insanlarda oluyor yengem hep regl olmuştu doğuma kadar biz dedik çok zor olacak dogumu sezeryan olur dedik dogumhaneye girdi 5 dj geçti geçmedi bizi çagırdılar bebegi giydirin diye Rabbime emanet et sen canım

Yerleşme kanaması olabilirmi dicem çok geç galiba canım bi sıkıntı yoksa sende de bebegindede sorun yok demektir bazı insanlarda oluyor yengem hep regl olmuştu doğuma kadar biz dedik çok zor olacak dogumu sezeryan olur dedik dogumhaneye girdi 5 dj geçti geçmedi bizi çagırdılar bebegi giydirin diye Rabbime emanet et sen canım
Sıkıntı olsa kese görünmezdi bence iyiyim ben sikintimyok ağrımda mide bulantısı arada kasik ağrım var başka yok

Kese bugün görülmedi dün kırmızı kanamam başladı beyaz ve siyah gibi parçalar düştü doktor progastran hapı verdi sizce niye verdi
Düşük riskine karşılık vermiş canım iş yapma dinlen bol bol meyve sebze tüket uzak ayaklarını yaslan kendine iyi bak

Sadece dediki pazartesi gel tekrardan kan sonuçlarına bakalim progastran ilaci yazdi günde 3 defa iç dedi
Büşra canım korkutmayım seni diyorum ama hastane degiş doktor degiş git canım acilinden başka doktora ya bebeğini kaybedersen Allah korusun kuzum bak düşük olabilirmiş koş git canım bak üzülürsün kuzum Allah yardımcın olsun acilen git

Back