Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebekkg

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
381
125
18
Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yanlış olma olasılığı varmı ? Markası da miratech

Bilemeyiz cnm yanlışta olabilir doğru da .. yumurtlamayı yakaladın mı ?

Yanlış olma olasılığı elbette var. Regl gecikmesini takiben tekrar test yapın. Ya da kan verin kafanız hiç karışmasın.

Regl geciksin de öyle vereyim şimdi çıkmazsa bilmiyorum ...
Ben hemen kan testi yaptırma taraftarıyım beklerken çıldırdığım için. en azından negatifi görüp belirti aramıyorum regl gelecek nasılsa diyorum.

Ben hemen kan testi yaptırma taraftarıyım beklerken çıldırdığım için. en azından negatifi görüp belirti aramıyorum regl gelecek nasılsa diyorum.
Kız Allah sana sabır versin le cok sabırsızsın kuzum ben. Negatifi görünce yine belirti arıyom ama cok takmıyoeum

Kız Allah sana sabır versin le cok sabırsızsın kuzum ben. Negatifi görünce yine belirti arıyom ama cok takmıyoeum
E senin duruma ne demeli negatifi görüp de belirti aramak nedir yavrum.

Bende o kadar çok belirti arıyorum ki midem de hazımsızlık oluyor hamileyim yok şöyle hamilemiyim 6 aydir her ay hamile zannediyorum verdiğim testlere paranın haddi hesabı yok ..

Bende o kadar çok belirti arıyorum ki midem de hazımsızlık oluyor hamileyim yok şöyle hamilemiyim 6 aydir her ay hamile zannediyorum verdiğim testlere paranın haddi hesabı yok ..
Kız internetten al 10 taneyi 14 tlye aldım.

Bu ay ovulasyon testiyle bende alacam yoksa olmuyor..yumurtalık takibi de yaptırıyorum ama işte biraz da ondan umitleniyorum gelişmiş diyorlar felan..
Bana ovulasyon da ayrı dert geliyo çatladı mı çatlamadı mı eğer eşin uzakta filan değilse uğraşma gün aşırı ilişkiye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…