Aynen ovulasyonla takip ediyordum yumurtlamayı da yakaladim bilmiyorumBilemeyiz cnm yanlışta olabilir doğru da .. yumurtlamayı yakaladın mı ?
Regl geciksin de öyle vereyim şimdi çıkmazsa bilmiyorum ...Yanlış olma olasılığı elbette var. Regl gecikmesini takiben tekrar test yapın. Ya da kan verin kafanız hiç karışmasın.
Canım bekle en iyisi adetin geçerse test yapAynen ovulasyonla takip ediyordum yumurtlamayı da yakaladim bilmiyorum
Bence de öyle yapayım ben teşekkür ederimCanım bekle en iyisi adetin geçerse test yap ☺
Ben hemen kan testi yaptırma taraftarıyım beklerken çıldırdığım için.Regl geciksin de öyle vereyim şimdi çıkmazsa bilmiyorum ...
Kız Allah sana sabır versin le cok sabırsızsın kuzumBen hemen kan testi yaptırma taraftarıyım beklerken çıldırdığım için.en azından negatifi görüp belirti aramıyorum regl gelecek nasılsa diyorum.
E senin duruma ne demeli negatifi görüp de belirti aramak nedir yavrum.Kız Allah sana sabır versin le cok sabırsızsın kuzumben. Negatifi görünce yine belirti arıyom ama cok takmıyoeum
Bende o kadar çok belirti arıyorum ki midem de hazımsızlık oluyor hamileyim yok şöyle hamilemiyim 6 aydir her ay hamile zannediyorum verdiğim testlere paranın haddi hesabı yok ..Ben hemen kan testi yaptırma taraftarıyım beklerken çıldırdığım için.en azından negatifi görüp belirti aramıyorum regl gelecek nasılsa diyorum.
Kız internetten al 10 taneyi 14 tlye aldım.Bende o kadar çok belirti arıyorum ki midem de hazımsızlık oluyor hamileyim yok şöyle hamilemiyim 6 aydir her ay hamile zannediyorum verdiğim testlere paranın haddi hesabı yok ..
E senin duruma ne demeli negatifi görüp de belirti aramak nedir yavrum.
Bu ay ovulasyon testiyle bende alacam yoksa olmuyor..Kız internetten al 10 taneyi 14 tlye aldım.
Bana ovulasyon da ayrı dert geliyo çatladı mı çatlamadı mı eğer eşin uzakta filan değilse uğraşma gün aşırı ilişkiye devam.Bu ay ovulasyon testiyle bende alacam yoksa olmuyor..yumurtalık takibi de yaptırıyorum ama işte biraz da ondan umitleniyorum gelişmiş diyorlar felan..
Yok yanımda da olmuyorBana ovulasyon da ayrı dert geliyo çatladı mı çatlamadı mı eğer eşin uzakta filan değilse uğraşma gün aşırı ilişkiye devam.
O zaman yap canım ovulasyon testi kafan rahat eder.Yok yanımda da olmuyor
Aha benim gibi biri dahaBende o kadar çok belirti arıyorum ki midem de hazımsızlık oluyor hamileyim yok şöyle hamilemiyim 6 aydir her ay hamile zannediyorum verdiğim testlere paranın haddi hesabı yok ..
Etmiyor yumurtlamam olduğu halde gebe kalamiyorum yumurtalarim kalitesiz sanırımO zaman yap canım ovulasyon testi kafan rahat eder.
Allah yardımcımız olsun diyecek bişey bulamıyorum..Aha benim gibi biri daha
Hayır canım nasip değil demek ki şu an.Etmiyor yumurtlamam olduğu halde gebe kalamiyorum yumurtalarim kalitesiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?