Gebelik testi

Bpby1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
9
0
36
28
Iyi akşamlar, riskli iliskiden 23 gün sonra birer gün aralıklarla 3 kez gebelik testi yaptım fakat sabah idrari degildi gün içinde yaptım çok sık tuvalete çıkıyorum zaten sabah mi yapmaliyim ? Doğru mudur?

Iyi akşamlar, riskli iliskiden 23 gün sonra birer gün aralıklarla 3 kez gebelik testi yaptım fakat sabah idrari degildi gün içinde yaptım çok sık tuvalete çıkıyorum zaten sabah mi yapmaliyim ? Doğru mudur?
Regl tarihiniz geçtiyse 2 gün sonra yaptığınız her idrarda çıkar. Ben gece 2 de yapmıştım çıkmıştı :)

Regl tarihiniz geçtiyse 2 gün sonra yaptığınız her idrarda çıkar. Ben gece 2 de yapmıştım çıkmıştı :)
Dün yapmıştım en son 1 gün gecikti:) Bide ilişkiden 3 gün sonra kanamam oldu pıhtılıydı 7 gün sürdü ama diğerleri gibi çok değildi o yüzden huylandim

Dün yapmıştım en son 1 gün gecikti:) Bide ilişkiden 3 gün sonra kanamam oldu pıhtılıydı 7 gün sürdü ama diğerleri gibi çok değildi o yüzden huylandim
Yerleşme kanaması sandıysanız pıhtı değil damla şeklinde gelmişti bende ve o kanama adetimden 1 hafta geçtikten sonraydı. İlişkiye yakın bir tarih değildi yani. 7 gün sürmesi de olanaksız sanırım bende 2 gün aralıklı olmuştu. Hakkinızda hayırlısı

Bugun test yaptım akşam ikinci çizgi çok silik zaten meraktaydım şimdi iyice kadam karıştı hamilemiyim yarın ilk iş kan testi yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…