• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Bpby1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
9
0
36
28
Iyi akşamlar, riskli iliskiden 23 gün sonra birer gün aralıklarla 3 kez gebelik testi yaptım fakat sabah idrari degildi gün içinde yaptım çok sık tuvalete çıkıyorum zaten sabah mi yapmaliyim ? Doğru mudur?

Iyi akşamlar, riskli iliskiden 23 gün sonra birer gün aralıklarla 3 kez gebelik testi yaptım fakat sabah idrari degildi gün içinde yaptım çok sık tuvalete çıkıyorum zaten sabah mi yapmaliyim ? Doğru mudur?
Regl tarihiniz geçtiyse 2 gün sonra yaptığınız her idrarda çıkar. Ben gece 2 de yapmıştım çıkmıştı :)

Regl tarihiniz geçtiyse 2 gün sonra yaptığınız her idrarda çıkar. Ben gece 2 de yapmıştım çıkmıştı :)
Dün yapmıştım en son 1 gün gecikti:) Bide ilişkiden 3 gün sonra kanamam oldu pıhtılıydı 7 gün sürdü ama diğerleri gibi çok değildi o yüzden huylandim

Dün yapmıştım en son 1 gün gecikti:) Bide ilişkiden 3 gün sonra kanamam oldu pıhtılıydı 7 gün sürdü ama diğerleri gibi çok değildi o yüzden huylandim
Yerleşme kanaması sandıysanız pıhtı değil damla şeklinde gelmişti bende ve o kanama adetimden 1 hafta geçtikten sonraydı. İlişkiye yakın bir tarih değildi yani. 7 gün sürmesi de olanaksız sanırım bende 2 gün aralıklı olmuştu. Hakkinızda hayırlısı 💜

Bugun test yaptım akşam ikinci çizgi çok silik zaten meraktaydım şimdi iyice kadam karıştı hamilemiyim yarın ilk iş kan testi yaptırıcam

Back