Umut her zaman var bazen sadece çok yoruluyoruz bu süreç çok zormuş evlenmeden önce hemen olur sanıyordum halbuki ne kadar değişik bir süreçmiş daha fazla beklemeyiz inşallah canım beni haberdar et mutlaka sonuç ne olursa olsun birgün olur elbet
Kızlar merhaba adet gecikmemin 3.günü çoğu zaman geç yumurtlama oluyor daha öncede düşüklerim oldu aynı belirtiler olunca dayanamayıp dün akşam sıkışık olmadan albi marka test yaptım negatif çıktı sabaha karşı sıkışık idrarla yaptım uykuluydum baktım negatif uyudum testi unutmuşum bile bir saat önce banyo dolabında gördüm testleri atmak için alınca sıkışık olarak yaptığım testte ince bir çizgi gördüm bazı markalarda bekleyince buharlaşma çizgisi çıkıyor ya acaba bu da öyle mi dedim ama iki testte aynı marka birinde var diğerinde yok böyle bir durumu yaşayan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim uzun oldu hakkınızı helal edin
Cnm albi testler bende en az şu 5 ay icinde hep saatler sonra silik gosterdi sonuc negatifti. Hatta burda gordum kadinjn birini resmen pozitif göstermiş aninda ama kanda cikmamis. Bu teste sakin guvenme cnm. Insallah gebesindir elbette ama hayal kırıklığına ugramani istemem. En guzeli sen birkac gun sonra baska marka testle bir dene. Insallah guzel hayirli sonuc cikar senin icin
Cnm albi testler bende en az şu 5 ay icinde hep saatler sonra silik gosterdi sonuc negatifti. Hatta burda gordum kadinjn birini resmen pozitif göstermiş aninda ama kanda cikmamis. Bu teste sakin guvenme cnm. Insallah gebesindir elbette ama hayal kırıklığına ugramani istemem. En guzeli sen birkac gun sonra baska marka testle bir dene. Insallah guzel hayirli sonuc cikar senin icin
Ay canım inşallh ama asıl merak ettiğim buydu o yüzden özellikle markasını söyledim çok teşekkür ederim hepimiz hayırla kavuşuruz inşallah beklediğimize :)
Ay canım inşallh ama asıl merak ettiğim buydu o yüzden özellikle markasını söyledim çok teşekkür ederim hepimiz hayırla kavuşuruz inşallah beklediğimize :)
Insallah cnm bnm ve bu ay ol.azsada asla ümitsizliğe kapılmak yok tmm. Yaratan hayirli zamanini biliyordur elbet, baktin adet oldun bu ay bir daha denersin ümitle ve duayla. Insallah mujdeyi en kisa zamanda alirsinn kuzum
Insallah cnm bnm ve bu ay ol.azsada asla ümitsizliğe kapılmak yok tmm. Yaratan hayirli zamanini biliyordur elbet, baktin adet oldun bu ay bir daha denersin ümitle ve duayla. Insallah mujdeyi en kisa zamanda alirsinn kuzum
Rabbimden umudu kesmem asla inşallah Rabbim isteyen herkese hayılısıyla en kısa zamanda versin düşmanımın bile kucağını boş bırakmasını kimseyi evlatlar sınamasın inşallah bu güzel gece hürmetine