- 27 Ağustos 2018
- 63
- 39
- 8
- 29
- Konu Sahibi Prensesin _annesi
-
İlişkiden sonra 10 gün çok erken. Döllenecekte kana geçecekte en son idrara geçecek bence test yanlış pozitif çıkan.. Ki zaten diyorsun aradan zaman geçtikten sonra çıktı diye biraz net çıkmış ama bilemedim. Diğer testte silik çizgi var mı? Ben burdan göremedim de. Onda da silik çizgi varsa ihtimal olabilir tabi.
Bence ya biraz daha bekleyip normal kaset test al veyahut direk kan ver. Gebelik istiyorsan inşallah vardır ben yanılmışımdır.İlk an belli belirsiz bi cizgi oluştu daha sonra kayboldu ikimci testte
Adetinize 15 gün varsa yumurtlama günündesinizdir test bozuk bence
Pozitif cnm tebrikler hamilesinHerkese Merhaba,
Bugün pyro clinice marka erken gebelik testini alıp, yaptım. Geçen ay 34 günde regl olmuştum. Bu ay 32. günümdeyim. Daha önce böyle silik bir çizgi hiç çıkmamıştı, görünce hamile olduğumu düşündüm hemen, çok ağladım. Yanıltıcı bir sonuç olabilir mi sizce? Boşuna da ümitlenmiş olmayayım. Yarın hemen kan vermeye gideceğim ama bu gece rahat uyuyabilmek için de tecrubeli kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler...
Pozitif cnm tebrikler hamilesin
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş
KAN testi verdin mi canım ? Net bir sonuç aldın mı? Bu teste göre gebesiniz tebrik ederimm :)Herkese Merhaba,
Bugün pyro clinice marka erken gebelik testini alıp, yaptım. Geçen ay 34 günde regl olmuştum. Bu ay 32. günümdeyim. Daha önce böyle silik bir çizgi hiç çıkmamıştı, görünce hamile olduğumu düşündüm hemen, çok ağladım. Yanıltıcı bir sonuç olabilir mi sizce? Boşuna da ümitlenmiş olmayayım. Yarın hemen kan vermeye gideceğim ama bu gece rahat uyuyabilmek için de tecrubeli kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler...
KAN testi verdin mi canım ? Net bir sonuç aldın mı? Bu teste göre gebesiniz tebrik ederimm :)
10 gün sonra testi tekrarlayın şu an İçin çok erken. Test çubuğundaki ilk 3-5 dakika içerisinde çıkan sonuç önemli, üzerinden 1,5 saat geçmiş doğru sonuç vermeyebilir. Allah gönlünüze göre versinHerkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum
Teşekkür ederim bir kaç belirti olunca birde test böyle sonuç verince merak ettim inşallah vardır10 gün sonra testi tekrarlayın şu an İçin çok erken. Test çubuğundaki ilk 3-5 dakika içerisinde çıkan sonuç önemli, üzerinden 1,5 saat geçmiş doğru sonuç vermeyebilir. Allah gönlünüze göre versin
Hamile kalmayı istiyorsanız psikolojik olarak belirtileri yaşıyor olabilirsiniz. Normalde adetin günü geçmeden belirtiler genelde başlamıyor. Mesela ben adetime yaklaşık 1 hafta var iken hamilelik için korunmayı bıraktım. Adet günüm geldiğinde aşırı göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, bel ağrısı ve şişkinlik oldu. Şimdi çok hafif bulantı başladı. İleriki aylarda bel ağrısı, mide yanması yaşayacağım muhtemelen.Teşekkür ederim bir kaç belirti olunca birde test böyle sonuç verince merak ettim inşallah vardır
Teşekkür ederimHamile kalmayı istiyorsanız psikolojik olarak belirtileri yaşıyor olabilirsiniz. Normalde adetin günü geçmeden belirtiler genelde başlamıyor. Mesela ben adetime yaklaşık 1 hafta var iken hamilelik için korunmayı bıraktım. Adet günüm geldiğinde aşırı göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, bel ağrısı ve şişkinlik oldu. Şimdi çok hafif bulantı başladı. İleriki aylarda bel ağrısı, mide yanması yaşayacağım muhtemelen.
Bende aynı markayla yaptım çok net çıktı ikiside ve 1 saniye de sonuç verdi doğru mu acabaHerkese Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?