• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Hmyraaackr

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
54
44
8
Merhaba kızlar aklımı kaybetmek üzeriyim okadar çok üzüldüm ki dizinde fikirleriniz almak istedim adetini 3 gün geçti test yaptım çıktı ama kanda negatif başına böyke birley gelen var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 1A5C1FD1-28B3-4CC0-B816-2DC937EA5136.jpeg
    1A5C1FD1-28B3-4CC0-B816-2DC937EA5136.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 383
Merhaba kızlar aklımı kaybetmek üzeriyim okadar çok üzüldüm ki dizinde fikirleriniz almak istedim adetini 3 gün geçti test yaptım çıktı ama kanda negatif başına böyke birley gelen var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Testin markasi ne ?

Bence gebelik oluşmaya başlamış. ☺
5ten sonra hamilelik diye biliyorum ben. Kan testin negatif sayılmıyor bence. ☺

Bence gebelik oluşmaya başlamış. ☺
5ten sonra hamilelik diye biliyorum ben. Kan testin negatif sayılmıyor bence. ☺
Bende öyle düşündüm doktora gösterdim burda 5 yok demek dedi refarans sayısı buymus ondan 1 gün sonra ama koyu kahve akıntı geldi ogün doktor alttan baktı birley yok dedi bende olan gitti diye çok korkuyorum

Bende öyle düşündüm doktora gösterdim burda 5 yok demek dedi refarans sayısı buymus ondan 1 gün sonra ama koyu kahve akıntı geldi ogün doktor alttan baktı birley yok dedi bende olan gitti diye çok korkuyorum

Allah Allah..
:(
İnşallah giden falan yoktur canım sen üzülme. Başka doktora gitme şansın yok mu? :(

Yarın hormon testi yaptırıcam ve betada istiycem eğer birley demezse başka doktora gidicem böyle kafayı yemektense gitmek daha mantıklı
Bence gebelik var değeri 2 olup hamile olanlar var 2 gün sonra artış olması önemli. Ayrıca alttan bakmş ne anlamş 1000 den önce alttan gözükmüyor. Sen içini ferah tut yarın inşallah güzel haberler alacaksın. O lekede yerleşmedir sıkma canını

Bence gebelik var değeri 2 olup hamile olanlar var 2 gün sonra artış olması önemli. Ayrıca alttan bakmş ne anlamş 1000 den önce alttan gözükmüyor. Sen içini ferah tut yarın inşallah güzel haberler alacaksın. O lekede yerleşmedir sıkma canını
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir haber vericem

Bencede hamilesiniz siz değerinizin yükselmesini bekleyin inşallah kimyasal falan değildir sağlıklı hamileliğiniz olur

Kızlar benim adetim 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ilk yaptığımda pozitif çıktı sonra kayboldu bir daha yaptım negatif çıktı kasıklarım adet tarihimden bir gün önceağrımaya başladı olucam zannettim gelen giden yoktu adet günümde de öyleydi yine gelen giden yok arada akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz kıvamlı göğüslerimhassaslaştı onun dışında hiçbir belirtim yok sizce beklemeli miyim geç döllenme mi olmuştur

canim cok merak ettim.hamilemisin ayni durumdayim canim idrar testi pozitif kan.negatif cikti bendr bekliyorum adet olmad.daha lutfen cevap yaz mesaji gorunce kan degeri kac oldu

5 gebelik var demektir yeni bence bekle birkaç gün daha başka bir yerde tekrarla muayenede görünmez zaten değerin 1000 üzeri olunca vajinal görünür o dr gitme bir daha

bence siz hamilesiniz değer 5 çıkmışkken doktor ne görmeyi bekledi anlamaıdm ben. rahim duvarında kalınlaşma başlamış mı? söyledi mi bununla ilgli birşey

Pozitif bu test kanda cikmasi gerek tekrar gittinmi doktora??

Back