Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azerbaycandasan ya orda qalirsan?
Mende problem yoxdu bacı hamile olmağı gözdiyirem. 2defe idrar testinde 2ci xett silik çıxıb ama qanda 0.5çıxıb. Bu ay test elememişem heçne. Amma sol yumurtalığımda ağrı var üreyim de bulanır
Ayyy inshAllah can)))burda bir sehifede yazishmaglari izlemishdim qiz test eliyirdi 3qalmish hamsinida eledikce atirdi 2qirmizi xett qan analinze getti cvb yazdi 0 cixdi hele plusda xestelndide yene test eledi 4cu gunu yene 2xett hekime getti hekim dediki yumurtalarin cartiyib yoxdu yene hecne elemedi gozledi qan testinde hamile oldugunj oyrendi demeyim oduki eledise qalxacag narahat olma sehifeni tapsam ataram sene baxarsan

Yoo orda deyilem Bakıdayam. İnşALLAH görey nolur hekime getsen meni mğtleq xeberdar ele yaxşı?

Testiniz baya koyu çıkmış aslında kimyasal gebelikti o zaman inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.

Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum

Eklentiler

• 20181208_124424.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 48
Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum
Benim ilk testinde yaklaşık böyleydi ama tekrarla canım emin olmak için albi test galiba çok güvenilir değil ama emin değilim

Evet canım ama ben erken yapmıştım 4 gün o yüzden çok silik çıkmıştı
Anladım canım benimde 10 gün var işte benimde erken aslında ama böyle garip şekilde kasığımda ağrı var birde akıntı var merak ettim yaptım test bu şekilde çıktı ama pek heveslenmek istemiyorum

Anladım canım benimde 10 gün var işte benimde erken aslında ama böyle garip şekilde kasığımda ağrı var birde akıntı var merak ettim yaptım test bu şekilde çıktı ama pek heveslenmek istemiyorum
Senin çok erkenmis canım bı hafta sonra felan belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…