• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi miii

Acelyaa46

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
107
21
13
24
Kızlar Prodoctor erken gebelik testi yaptım buradaki forum da çoğu kuruma çizgisi olmadı yazmış atıcam görseli bakar mısınız kuruma çizgisi mi sizce dün ve ondan önceki gün yaptığımda çıkmamıştı yarın adet günüm

Eklentiler

• IMG_0891.webp
    IMG_0891.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 152
Kızlar Prodoctor erken gebelik testi yaptım buradaki forum da çoğu kuruma çizgisi olmadı yazmış atıcam görseli bakar mısınız kuruma çizgisi mi sizce dün ve ondan önceki gün yaptığımda çıkmamıştı yarın adet günüm
Bende yaptım az önce bata 5 gün var çıkmadı hicbirsey sanırım erken ama sizin 1 gün kalmış başka marka ya da kaset test ile tekrar deneyin isterseniz

Kuruma çizgisi gibi ilk 5dakikada çıktıysa vardır gebelik

Bende yaptım az önce bata 5 gün var çıkmadı hicbirsey sanırım erken ama sizin 1 gün kalmış başka marka ya da kaset test ile tekrar deneyin isterseniz
Öyle yapacağım Prodoctoru çok övdüler ama be bileyim 100 beta üzeri gösterirmiş 3 gündür flaşla çizgi arıyorum

Bu kuruma çizgisi maalesef. Pozitif çizgisi silik de olsa kontrol çizgisi ile aynı kalınlıkta ve uçuk pembe tonunda görünüyor

Merhaba sonucunuz ne? Benimde 1 hafta var adete silik bi görünüm var acaba kuruma çizgisi mi bilemedim

Eklentiler

• IMG_4801.webp
    IMG_4801.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 103
Back
X