Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan verdim doktorum olmayacak ama ebe ler burda olacak ondan öğrenebilirsin dedi zaten ultrason la baktı herşey tamam sadece kese gözükmüyor o da erken diye büyük ihtimalle dedi

Kızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben:110:

Bi daha tekrarla bi kaç gun sonra inşallah gonlunce olur hersey canim ama hamilelik yeni baslamis sonuca gore..
Dua et canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur olumsuz düşünmek istemiyorum olursa da hayırlısı olmazsa da

Kızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin:KK200:

Kızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin:KK200:
Canım hayırlısı buymuş. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebis hatta bebişler nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah cifter cifter .dua edicem merak etme, Allah ne zaman isterse o zaman oluyor ve zamanı gelecek inşallah

Canım hayırlısı buymuş. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebis hatta bebişler nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah cifter cifter .dua edicem merak etme, Allah ne zaman isterse o zaman oluyor ve zamanı gelecek inşallah
Aynen öyle canım Rabbim ne zamanı hayırlı görürse o zaman olsun inşallah herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli gelsin de

Kızlar bakar mısınız pko luyum ilk defa böyle görüyorum inanamıyorum

Benim 2kere böyle oldu. İlkinde hemen çıktı silik çizgi ve çok da silik değildi seninki gibi. Kan versim 0.5çıktı adet oldum sonrasında. Ama geçen ay yine silik çıktı aynı seninki gibi oldu ama test bekledikten sonra çıktı yine gördüm kırmızıyı. :( bu ay umutluyum

Benim 2kere böyle oldu. İlkinde hemen çıktı silik çizgi ve çok da silik değildi seninki gibi. Kan versim 0.5çıktı adet oldum sonrasında. Ama geçen ay yine silik çıktı aynı seninki gibi oldu ama test bekledikten sonra çıktı yine gördüm kırmızıyı. :KK43: bu ay umutluyum
Valla bende ilk oldu herşeyin bir vakti var inşallah hayırlısı

Back