- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Allah razı olsun inşallah canım lan da da çıkar dua etçizgi var.benim adet günü böyleydi.Rabbim gönlüne göre versin canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun inşallah canım lan da da çıkar dua etçizgi var.benim adet günü böyleydi.Rabbim gönlüne göre versin canım benim
Cnm naptnndrnangıttınmıAllah razı olsun inşallah canım lan da da çıkar dua et
Okul çıkışı gideceğim canimCnm naptnndrnangıttınmı
Olmuş ve var bariz görünuyor hayıtlı olsunOlmuş mu dediğin gibi yakalarsa n daha net oluyor
Ayy ben çatladım burda meraktanOkul çıkışı gideceğim canim
Kızlar kan verdim doktorum olmayacak ama ebe ler burda olacak ondan öğrenebilirsin dedi zaten ultrason la baktı herşey tamam sadece kese gözükmüyor o da erken diye büyük ihtimalle dedi
Az kaldı yarım saat eHadi hayırlısı canım. Sonuç ne zaman çıkacak
İlkini ne zaman yaptırmistin ?Kızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben![]()
4 gün önceİlkini ne zaman yaptırmistin ?
Düşük çıkmış bence. Rabbim gönlüne göre versin.Kızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben![]()
Bi daha tekrarla bi kaç gun sonra inşallah gonlunce olur hersey canim ama hamilelik yeni baslamis sonuca gore..4 gün önce
Dua et canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur olumsuz düşünmek istemiyorum olursa da hayırlısı olmazsa daBi daha tekrarla bi kaç gun sonra inşallah gonlunce olur hersey canim ama hamilelik yeni baslamis sonuca gore..
Olur insAllah canım dua ediyorum sana ve tun isteyenlere..Dua et canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur olumsuz düşünmek istemiyorum olursa da hayırlısı olmazsa da
Canım hayırlısı buymuş. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebis hatta bebişler nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah cifter cifter .dua edicem merak etme, Allah ne zaman isterse o zaman oluyor ve zamanı gelecek inşallahKızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin![]()
Aynen öyle canım Rabbim ne zamanı hayırlı görürse o zaman olsun inşallah herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli gelsin deCanım hayırlısı buymuş. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebis hatta bebişler nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah cifter cifter .dua edicem merak etme, Allah ne zaman isterse o zaman oluyor ve zamanı gelecek inşallah
Kızlar bakar mısınız pko luyum ilk defa böyle görüyorum inanamıyorum
Valla bende ilk oldu herşeyin bir vakti var inşallah hayırlısıBenim 2kere böyle oldu. İlkinde hemen çıktı silik çizgi ve çok da silik değildi seninki gibi. Kan versim 0.5çıktı adet oldum sonrasında. Ama geçen ay yine silik çıktı aynı seninki gibi oldu ama test bekledikten sonra çıktı yine gördüm kırmızıyı.bu ay umutluyum