Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika bu. Tebrik ederim inşallah kanda da değer güzel çıkar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:dua:
Insallah canım Allah razı olsun kan a da gidemedim daha okuldayım eşim de nöbetçi yarın inşallah o da acilde veririm anca doktora gösteremem bile

Ben de pco luyum. Adetim baya geçmişti adet söktürücü kullandım. Ama hala adet olamayınca dedim bi test yapayım. İkinci çizgi de şak diye çıktı :))
Pco kısırlık değildir tabi ki hamile olabilirsin, inşallah oyeksindir. Silik çizgi var.. Allah tamamına erdirsin
Canım ya kan a da gidemedim ama cuma günü daha yeni hcg yükselmişti galiba 3.36 çıktı doktor şüpheli tekrar gel dedi idrar da çıkmaz dedim yaptım sende de başta düşük mü çıkmıştı valla yarın da gidemezsem haftaya kalırsam hep bunu dusnucegim sağlıklı mi gerçekten var mı? Inanamiyirum hala emin olamıyorum da

Canım ya kan a da gidemedim ama cuma günü daha yeni hcg yükselmişti galiba 3.36 çıktı doktor şüpheli tekrar gel dedi idrar da çıkmaz dedim yaptım sende de başta düşük mü çıkmıştı valla yarın da gidemezsem haftaya kalırsam hep bunu dusnucegim sağlıklı mi gerçekten var mı? Inanamiyirum hala emin olamıyorum da
Ben idrarda koyu ikinci çizgiyi görünce ertesi gün kan verdim 3000 küsür çıktı canım. Bi daha idrar testi yap daha koyu çıkarsa emin olursun için rahat eder.

Tarlusal hn etkisi mıdır dedim öyle bi etki yapmıyormuş

Buda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular

Eklentiler

• Screenshot_20180206-075324.png
    Screenshot_20180206-075324.png
    73,8 KB · Görüntüleme: 89
Olmuş mu dediğin gibi yakalarsa n daha net oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20180206-075324.png
    Screenshot_20180206-075324.png
    73,8 KB · Görüntüleme: 82
Back