- 22 Aralık 2017
- 274
- 176
- 18
Amin allah razı olsun rabbim isteyipte olmayan herkesi sevindirsin dostumuda düşmanimida evlat çok başka bişey. Rabbim daha çok aratmasin inşallah sende bu mutluluğu tatInsallah canım Allah razı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağın a almayı nasip etsin
Âmin canım inşallahAmin allah razı olsun rabbim isteyipte olmayan herkesi sevindirsin dostumuda düşmanimida evlat çok başka bişey. Rabbim daha çok aratmasin inşallah sende bu mutluluğu tat
Elbette hesaplanır. İnşallah sağlıklıdır..Bende tahmini eğer sağlıklı bir gebelikse2-3 haftalık diye düşünüyorum onu doktor hesaplayabikiyor mu
Insallah canımElbette hesaplanır. İnşallah sağlıklıdır..
Harika bu. Tebrik ederim inşallah kanda da değer güzel çıkar sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKızlar bakar mısınız pko luyum ilk defa böyle görüyorum inanamıyorum
Insallah canım Allah razı olsun kan a da gidemedim daha okuldayım eşim de nöbetçi yarın inşallah o da acilde veririm anca doktora gösteremem bileHarika bu. Tebrik ederim inşallah kanda da değer güzel çıkar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Canım ya kan a da gidemedim ama cuma günü daha yeni hcg yükselmişti galiba 3.36 çıktı doktor şüpheli tekrar gel dedi idrar da çıkmaz dedim yaptım sende de başta düşük mü çıkmıştı valla yarın da gidemezsem haftaya kalırsam hep bunu dusnucegim sağlıklı mi gerçekten var mı? Inanamiyirum hala emin olamıyorum daBen de pco luyum. Adetim baya geçmişti adet söktürücü kullandım. Ama hala adet olamayınca dedim bi test yapayım. İkinci çizgi de şak diye çıktı :))
Pco kısırlık değildir tabi ki hamile olabilirsin, inşallah oyeksindir. Silik çizgi var.. Allah tamamına erdirsin
Ben idrarda koyu ikinci çizgiyi görünce ertesi gün kan verdim 3000 küsür çıktı canım. Bi daha idrar testi yap daha koyu çıkarsa emin olursun için rahat eder.Canım ya kan a da gidemedim ama cuma günü daha yeni hcg yükselmişti galiba 3.36 çıktı doktor şüpheli tekrar gel dedi idrar da çıkmaz dedim yaptım sende de başta düşük mü çıkmıştı valla yarın da gidemezsem haftaya kalırsam hep bunu dusnucegim sağlıklı mi gerçekten var mı? Inanamiyirum hala emin olamıyorum da
Yarın sabah yapacağım canım inşallahBen idrarda koyu ikinci çizgiyi görünce ertesi gün kan verdim 3000 küsür çıktı canım. Bi daha idrar testi yap daha koyu çıkarsa emin olursun için rahat eder.
Kaç gün oldu adet söktürücü kullanalı?Yarın sabah yapacağım canım inşallah
Biteli 7 gün oldu canımKaç gün oldu adet söktürücü kullanalı?
Benim de bittikten 10 gün sonra felan çıktı testte koyu çizgi..Biteli 7 gün oldu canım
Tekrarlayin bence hakkınızda hayırlısı olsunKızlar bakar mısınız pko luyum ilk defa böyle görüyorum inanamıyorum
Insallah canım ya bakalım hayırlısı olsun bol bol dua bekliyorumBenim de bittikten 10 gün sonra felan çıktı testte koyu çizgi..
Yumurtlama günleri aynı değildir illa ki sende de koyu çıkacak diye birşey yok. Silik çıktıysa vardır
Yarın sabah tekrarlayacagim inşTekrarlayin bence hakkınızda hayırlısı olsun
Buda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular flaş la çektim bunu canimFlaşlı çekebilirsinihem en net öyle çıkar
çizgi var.benim adet günü böyleydi.Rabbim gönlüne göre versin canım benimBuda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?