- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulum varda biraz ücra bir yerdeyiz esiminde nöbeti var inşallah salı ya ada çarşamba vereceğim hem güzel bi değer çıkar inşallahSilik gördüm bakar bakmaz :)
Yarın ilk is kan ver bence![]()
Ben de pco luyum. Adetim baya geçmişti adet söktürücü kullandım. Ama hala adet olamayınca dedim bi test yapayım. İkinci çizgi de şak diye çıktı :))Aslında daha koyu da acil tam misafirim geldi bu kadar çekebildim heyecandan eşime gösterdim o da gördü hatta bekledikçe koyulaşmış şuan kan için heyecanlıyım ama ne zaman giderim bilmiyorum
Canimmm çok sevindim var gibi duruyorOkulum varda biraz ücra bir yerdeyiz esiminde nöbeti var inşallah salı ya ada çarşamba vereceğim hem güzel bi değer çıkar inşallah
Canım aynı şeyleri yaşadım bende adetim güya düzenli olan 3 aya göre 4 gün geçti gitt özel e artık kafaya koydum rahim filmi cekinecegim doktor tarlusal verdi bu zamana kadar her ay bekleyen kendim sokulen ben tarlusal kullandim ilaç bitti 5 gün geçti gelmedi doktoru aradım şaşırdı neyse acil e giddeyim dedim çünkü söktürücü iğne kullanacağım3.36 çıktı değer şüpheli dedi doktor 2 gün geçti idrar böyle bakalım kan a gidebilirsem çok merak ediyorum hamileler i duası kabul olur lütfen dua edin sağlıklı gebelik olurBen de pco luyum. Adetim baya geçmişti adet söktürücü kullandım. Ama hala adet olamayınca dedim bi test yapayım. İkinci çizgi de şak diye çıktı :))
Pco kısırlık değildir tabi ki hamile olabilirsin, inşallah oyeksindir. Silik çizgi var.. Allah tamamına erdirsin
Hamile olma ihtimalin yüksek. İnşallah güzel haberi verirsin canım. Ben de tam 3 ay adet olmadım ama çıkan sonuca göre 3 haftalık hamileydim..Canım aynı şeyleri yaşadım bende adetim güya düzenli olan 3 aya göre 4 gün geçti gitt özel e artık kafaya koydum rahim filmi cekinecegim doktor tarlusal verdi bu zamana kadar her ay bekleyen kendim sokulen ben tarlusal kullandim ilaç bitti 5 gün geçti gelmedi doktoru aradım şaşırdı neyse acil e giddeyim dedim çünkü söktürücü iğne kullanacağım3.36 çıktı değer şüpheli dedi doktor 2 gün geçti idrar böyle bakalım kan a gidebilirsem çok merak ediyorum hamileler i duası kabul olur lütfen dua edin sağlıklı gebelik olur
Valla ya bu ay çok kötüydüm hem ağladım hem dua ettim Rabbim sen nelere kadirsin Ol deyince oldurursun sadece senden istiyorum yine sana daha yakın olmak için istiyorum diye gerçekten Rabbim e daha yakın olacağız evimizde bi melek olduğu zaman inşallahHamile olma ihtimalin yüksek. İnşallah güzel haberi verirsin canım. Ben de tam 3 ay adet olmadım ama çıkan sonuca göre 3 haftalık hamileydim..
Olmazlari olduran Allah.. Yarın kan testi yaptir bakalım sonucu bekliyorum :)
Bende tahmini eğer sağlıklı bir gebelikse2-3 haftalık diye düşünüyorum onu doktor hesaplayabikiyor muHamile olma ihtimalin yüksek. İnşallah güzel haberi verirsin canım. Ben de tam 3 ay adet olmadım ama çıkan sonuca göre 3 haftalık hamileydim..
Olmazlari olduran Allah.. Yarın kan testi yaptir bakalım sonucu bekliyorum :)
Canimmmmmm nasil sevindim bencede var cizgi hemde gayette ben buradayim diyor hersey gonlunce olsun kuzumBende tahmini eğer sağlıklı bir gebelikse2-3 haftalık diye düşünüyorum onu doktor hesaplayabikiyor mu
Ayyy inşallah canım bide sağlıklı olursa Rabbim e çok şükrederim zaten biliyordum O ol deyince herşey olurolurqCanimmmmmm nasil sevindim bencede var cizgi hemde gayette ben buradayim diyor hersey gonlunce olsun kuzum![]()
Çünkü üstten çekmek istiyorum ışığın önünü kapatıyorum hep karanlık çıkıyorÜsttrn çekseniz ya hep biraz yandan çekiyorsunuz tam belli olmuyor ama genede çift çizgi görünüyorhayırli olsun
Flaşlı çekebilirsiniÇünkü üstten çekmek istiyorum ışığın önünü kapatıyorum hep karanlık çıkıyor
Valla heyecandan ne yaptığımı da tam bilmiyorum misafirim de vardı yarında okul başlıyor inşallah bi ara öylede çekerim yada yenisi yaparım salı günü belkiFlaşlı çekebilirsinihem en net öyle çıkar
Benimde böyleydi hemen ikinci çizgi slik oldu. Akşam acilde test yaptım çok şükür gebe olduğumu öğrendim darısı sana inşallahAslında daha koyu da acil tam misafirim geldi bu kadar çekebildim heyecandan eşime gösterdim o da gördü hatta bekledikçe koyulaşmış şuan kan için heyecanlıyım ama ne zaman giderim bilmiyorum
Insallah canım Allah razı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağın a almayı nasip etsinBenimde böyleydi hemen ikinci çizgi slik oldu. Akşam acilde test yaptım çok şükür gebe olduğumu öğrendim darısı sana inşallah