Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Kızlar bakar mısınız pko luyum ilk defa böyle görüyorum inanamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180204-175838.png
    Screenshot_20180204-175838.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 463
  • Screenshot_20180204-175135.png
    Screenshot_20180204-175135.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 430
Çok silik gördüm sanki ben.ışığını açtım telefonun

İnşallah vardır canım

Aslında daha koyu da acil tam misafirim geldi bu kadar çekebildim heyecandan eşime gösterdim o da gördü hatta bekledikçe koyulaşmış şuan kan için heyecanlıyım ama ne zaman giderim bilmiyorum

Aslında daha koyu da acil tam misafirim geldi bu kadar çekebildim heyecandan eşime gösterdim o da gördü hatta bekledikçe koyulaşmış şuan kan için heyecanlıyım ama ne zaman giderim bilmiyorum
Ben de pco luyum. Adetim baya geçmişti adet söktürücü kullandım. Ama hala adet olamayınca dedim bi test yapayım. İkinci çizgi de şak diye çıktı :))
Pco kısırlık değildir tabi ki hamile olabilirsin, inşallah oyeksindir. Silik çizgi var.. Allah tamamına erdirsin

Ben de pco luyum. Adetim baya geçmişti adet söktürücü kullandım. Ama hala adet olamayınca dedim bi test yapayım. İkinci çizgi de şak diye çıktı :))
Pco kısırlık değildir tabi ki hamile olabilirsin, inşallah oyeksindir. Silik çizgi var.. Allah tamamına erdirsin
Canım aynı şeyleri yaşadım bende adetim güya düzenli olan 3 aya göre 4 gün geçti gitt özel e artık kafaya koydum rahim filmi cekinecegim doktor tarlusal verdi bu zamana kadar her ay bekleyen kendim sokulen ben tarlusal kullandim ilaç bitti 5 gün geçti gelmedi doktoru aradım şaşırdı neyse acil e giddeyim dedim çünkü söktürücü iğne kullanacağım3.36 çıktı değer şüpheli dedi doktor 2 gün geçti idrar böyle bakalım kan a gidebilirsem çok merak ediyorum hamileler i duası kabul olur lütfen dua edin sağlıklı gebelik olur

Canım aynı şeyleri yaşadım bende adetim güya düzenli olan 3 aya göre 4 gün geçti gitt özel e artık kafaya koydum rahim filmi cekinecegim doktor tarlusal verdi bu zamana kadar her ay bekleyen kendim sokulen ben tarlusal kullandim ilaç bitti 5 gün geçti gelmedi doktoru aradım şaşırdı neyse acil e giddeyim dedim çünkü söktürücü iğne kullanacağım3.36 çıktı değer şüpheli dedi doktor 2 gün geçti idrar böyle bakalım kan a gidebilirsem çok merak ediyorum hamileler i duası kabul olur lütfen dua edin sağlıklı gebelik olur
Hamile olma ihtimalin yüksek. İnşallah güzel haberi verirsin canım. Ben de tam 3 ay adet olmadım ama çıkan sonuca göre 3 haftalık hamileydim..
Olmazlari olduran Allah.. Yarın kan testi yaptir bakalım sonucu bekliyorum :)

Hamile olma ihtimalin yüksek. İnşallah güzel haberi verirsin canım. Ben de tam 3 ay adet olmadım ama çıkan sonuca göre 3 haftalık hamileydim..
Valla ya bu ay çok kötüydüm hem ağladım hem dua ettim Rabbim sen nelere kadirsin Ol deyince oldurursun sadece senden istiyorum yine sana daha yakın olmak için istiyorum diye gerçekten Rabbim e daha yakın olacağız evimizde bi melek olduğu zaman inşallah:KK200:

Bende tahmini eğer sağlıklı bir gebelikse2-3 haftalık diye düşünüyorum onu doktor hesaplayabikiyor mu

Buda beklemiş hali kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20180205-004252.png
    Screenshot_20180205-004252.png
    132,9 KB · Görüntüleme: 115
Canimmmmmm nasil sevindim bencede var cizgi hemde gayette ben buradayim diyor hersey gonlunce olsun kuzum:KK200:
Ayyy inşallah canım bide sağlıklı olursa Rabbim e çok şükrederim zaten biliyordum O ol deyince herşey olurolurq:KK200:

Üsttrn çekseniz ya hep biraz yandan çekiyorsunuz tam belli olmuyor ama genede çift çizgi görünüyor ;) hayırli olsun

Benimde böyleydi hemen ikinci çizgi slik oldu. Akşam acilde test yaptım çok şükür gebe olduğumu öğrendim darısı sana inşallah

Benimde böyleydi hemen ikinci çizgi slik oldu. Akşam acilde test yaptım çok şükür gebe olduğumu öğrendim darısı sana inşallah
Insallah canım Allah razı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağın a almayı nasip etsin

Back