• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
30
20170820_101125.jpg 20170820_101112.jpg
Kizlar bu benim dun yaptgm gebelik testi ilk 5 dk icinde sanki boyle silik gibi geliyordu ama isiklq bile zor gorunen sonra dedim aysenur bosver yine bos umut etme silik felandr dye esimle disari ciktik testi yaptiktan yaklask 5 saat sonra felan alip atayin dedm baktm boyle goren varmi acaba test kurudu testn kendi cizgisimi diye düşünüyorm cunku bi kere daha aybi seyi yasadim kan verdim yoktu gecen aylarda 14 aydir da istyrm umut etmek de zor beklemekte :(

Cnm ins hamilesindir testin ustunde sonradan cikan cizgi her ne kadar gecersiz olur dese de boyle sonradan cikip hamile olanlar cok fazla. Bende umitlenmistim benimde oyle olmustu ama sonuc negatif oldu. Ins senin dogrudur cnm.
Acik eczane varsa ordan erken gebelil testinden al. Birde baska marka testle dene

Kızlar adetime 1 hafta kala yada 10 gün kala kan versem hamile olduğumu öğrenir miyim yanı kanda gebelik çıkarma doğru sonuç alırmıyım sizce

Kızlar adetime 1 hafta kala yada 10 gün kala kan versem hamile olduğumu öğrenir miyim yanı kanda gebelik çıkarma doğru sonuç alırmıyım sizce
Adete 1 hafta kala çıkıyor kanda ama yinede doğru sonucu adet günü yada geçtikten sonra alırsın geç döllenme ihtimalinide göz önüne alırsan

Eki Görüntüle 2035588 Eki Görüntüle 2035589
Kizlar bu benim dun yaptgm gebelik testi ilk 5 dk icinde sanki boyle silik gibi geliyordu ama isiklq bile zor gorunen sonra dedim aysenur bosver yine bos umut etme silik felandr dye esimle disari ciktik testi yaptiktan yaklask 5 saat sonra felan alip atayin dedm baktm boyle goren varmi acaba test kurudu testn kendi cizgisimi diye düşünüyorm cunku bi kere daha aybi seyi yasadim kan verdim yoktu gecen aylarda 14 aydir da istyrm umut etmek de zor beklemekte :KK43:
Adet gecikmen oldu mu ne zaman yaptın testi?

Adet gecikmen oldu mu ne zaman yaptın testi?
Simdi poliskistik ovet var bende doktor duphaston verdi yumurta catlasin diye hap yani ne zaman catladi blmyrm cumarteis gubu verdi ilqci o gun basladim iliskide serbest dedi devanli iliski oldu yani cunartesi yaptim acaba erken mi yaptm belk ide test kurudu obdan oldu adet olursan ikinci gunu gel olmazsan 15.gun gel dedi oda 6 7 gun daha var gitmeme yani

Simdi poliskistik ovet var bende doktor duphaston verdi yumurta catlasin diye hap yani ne zaman catladi blmyrm cumarteis gubu verdi ilqci o gun basladim iliskide serbest dedi devanli iliski oldu yani cunartesi yaptim acaba erken mi yaptm belk ide test kurudu obdan oldu adet olursan ikinci gunu gel olmazsan 15.gun gel dedi oda 6 7 gun daha var gitmeme yani
O kullandığın ilacın da etkisi olabilir canm.
Çünkü ben de çatlatma iğnesi filan kullanmıştım, onun da etkisi olabilir ama tabi neden hamilelik de olmasın. Adet günün geçerse yeniden yapmalısın.

Kizlar normal zamanda yumurtanin catlayip catlamadigini hangi hormon belirliyor ? Hangi hormonda sorun cikarsa catlamiyor oluyor

O kullandığın ilacın da etkisi olabilir canm.
Çünkü ben de çatlatma iğnesi filan kullanmıştım, onun da etkisi olabilir ama tabi neden hamilelik de olmasın. Adet günün geçerse yeniden yapmalısın.
Igne bende kullandim cnaim ama igne de hcg var ilac da vadmi blmyrm iki kez ignede olmadi aslinda bunda da igne yapacakti fakat sonradan vazgecti ilaci verdi hni bende blmyrm neden oyle belkide kurudu diye cikmstr o kdar zor ki umut etmek 14 aydr artk pskoljm bozuldu ynai dusun dusun olsun diye istemek en ufak biseyi ona yormak zor pco varya illet biseu malesef

Igne bende kullandim cnaim ama igne de hcg var ilac da vadmi blmyrm iki kez ignede olmadi aslinda bunda da igne yapacakti fakat sonradan vazgecti ilaci verdi hni bende blmyrm neden oyle belkide kurudu diye cikmstr o kdar zor ki umut etmek 14 aydr artk pskoljm bozuldu ynai dusun dusun olsun diye istemek en ufak biseyi ona yormak zor pco varya illet biseu malesef
Tabii haklısın sen de kesinlikle.
Yorucu süreç bu, ama İnan umudunu tamamen kaybetme şakın. Güzl günler gelecek miniğin seninle olacaktır.
Ben de 2 senedir uğraşıyorum işte, bu ay bir mucize öğrendim hamile olduğumu.
Allah sizlere de nasip edecek inanıyorum.
Ama stres etkili çok bence, ben hep kafaya takıyordum. Koyverdim bu ay, nasip işte.
Birşey daha, hacamat yaptırmıştım hamile kaldığım ay, onun da vücuda etkisi olabilir diyorum. Tabi sebepler

O hapta hcg yok yani çift çizgi çıkmaz o hapin etksisiyle için rahat olsun. Bu ay doktor banada bu hapi verdi rahmi temizliyomus gebelik oluşursa bebegin tutunmasini sagliyomus. Bana ilacı adetin 15. Günü başla demişti ilacin bitmesine 3 gün kaldı. Sen kaçıncı günü başladın ilaca.? Bu arada bence hamilesin canım görünüyo ikinci çizgi

O hapta hcg yok yani çift çizgi çıkmaz o hapin etksisiyle için rahat olsun. Bu ay doktor banada bu hapi verdi rahmi temizliyomus gebelik oluşursa bebegin tutunmasini sagliyomus. Bana ilacı adetin 15. Günü başla demişti ilacin bitmesine 3 gün kaldı. Sen kaçıncı günü başladın ilaca.? Bu arada bence hamilesin canım görünüyo ikinci çizgi
Canm vallq bugun tesr yaptm bisey cikmqdi umudum yok artk bende ilk kez kulland. Benm soyle oldu aslinda letrasan diye ilac kullandm klomenden daha etkili olan aslinda hedef istenilen zamana gleince igen yaptrcktk fakat bu 3. Kez olck doktormu degstrdm surekli takip etti yavas buyuyo dedi sanrm bi dahaki ay dozu artrp buyutp oyle iğne yapcqz canm bizim hesapta bu yoktu yani

Canm vallq bugun tesr yaptm bisey cikmqdi umudum yok artk bende ilk kez kulland. Benm soyle oldu aslinda letrasan diye ilac kullandm klomenden daha etkili olan aslinda hedef istenilen zamana gleince igen yaptrcktk fakat bu 3. Kez olck doktormu degstrdm surekli takip etti yavas buyuyo dedi sanrm bi dahaki ay dozu artrp buyutp oyle iğne yapcqz canm bizim hesapta bu yoktu yani

Anladım canım. Bu çocuk icin cabalarimiz inşallah birgün olumlu sonuç olur

Canım sana bu durumu anlatayım. Bir şey fark ettim ki test ıslakken çok silik sonuçlar gözükmüyor. Nisan ayında test yapmıştım negatifti. Onu banyo dolabında unutmuşum. Bir hafta sonra fark ettim ve test sararmıştı. Çöpe atarken bir baktım ince bğr çizgi var. Hastaydım bir de o dönem gittim hemen bir test daha aldım ve sonuç pozitif ama kimyasal gebelikti. Artık psikopat gibi her ay gebelik testi alıyorum. Mayıs ayında da aldım bir tane ve testi yaptıktan iki dakika sonra çıkarıp saç kurutma makinesi ile kuruttum. Hiçbir şey yoktu. Geçen ay iki adet predictor alıp test yaptım. Yaptığım zaman aşırı silik çıktı. Adetim geçmişti ama haziranda eşimle sadece bir kere birlilte olduk ben şehir dışındaydım. O da testi yapmadan üç gün önceydi. Testte hafif bir çizgi görür gibi oldum ama göz yanılması olabilir diye kuruttum. Gerçekten aşırı silik bir çizgi vardı. Bir tane daha alıp yaptım iki gün sonra onu kurutmama gerek yoktu çizgi belliydi hafif ama yine kuruttum. Sonra zaten adet oldum. Şimdi bir tane test yaptım ve hemen kuruttum silik bir çizgi var. İlk ilişkinin 8. Günü bugün ama pazartesi gününden beri göğüslerim aşırı hassas. Resimleri birazdan hızlıresim.com'a atıp size de linkini atarım.

Ya çok garip şeyler yaşadım haziranda. Ayın 26sında eşimle birlikte olduk 28 haziranda ben adet oldum. 15 temmuzda üç gün kanama geçirdim ve 29 temmuzda yine eşimle birlikte olduk adetim gecikti 4 ağuatosta adet oldum. Bu ayı iyi değerlemdirdim valla. Bakalım kısmet. Pazartesi kan testi yaptırıcam.

r2lVD7.jpg
Bu da fark etmişsinizdir üstteki kutusız testi çekerken idrar emici bölgeden diğer tarafa tekrar bir emilim başlamıştı. Emilim cizgiye ulaştıktan sonra çekilen sonuç. Çizgiyi koyulaştırmış sanırım ikinci seferde. Deneyün bir zarar gelmez. En azından erken dönemde fark edebilirsiniz. Bu ilk ilişkiden 8 gün sonra son ilişkimiz iki gün önceydi ama yumurtlama dönemi boyunca ilişkiye girdik. Salı günü de doktora gğtmiştim zaten yumurtalık çatlamıştı. Göğüslerimde ağrıyordu. Doktor gebelik olultuğu an da gel demişti. Galiba anlamıştı bilmiyorum.

Canim valla doktora gttm bugun 16×16 olmus yumurtam bugun iliski olsun pazartesu sabah gel dedi igne verecekms bakalm

Back