• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yarım saat sonra çift çizgi

Şı dönemde kaset testte çıkmaz. Benim adet tarihinden bir hafta sonra bile çok aşırı silik çıkıyordu kaset testte

Evet canım senin ki nasıl sonuçlandı hamile misin
Canim bu şekildeydi benim de yarım saatte çıkmıştı ama hamile değilmişim aralıkta yapmistim bu testi cok yaniltiyor 😔

Eklentiler

• Screenshot_20230415_004501_Chrome.jpg
    Screenshot_20230415_004501_Chrome.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 218
Maşallah canım sonradan mı çıkmıştı senin ki de bir de erken gebelik testi miydi
Evet aynı marka. Hatta benim yarım saat sonra oluşan çizgi bu kadar koyu değildi.
Aksam koyulaştı. O bile sizinki kadar koyu değildi.

Evet aynı marka. Hatta benim yarım saat sonra oluşan çizgi bu kadar koyu değildi.
Aksam koyulaştı. O bile sizinki kadar koyu değildi.
Arafta kaldım🥰 hayırlısı bakalım inş bi kaç güne belli olur galiba. Dün gece rüyamda ikizlere hamile oluğumu gördüm ondan birazda erken yaptım testi

Insallah sen hayal kırıklığına uğramasın canim o ay umutlanmistim ama testin azizliğine uğradım umarım sende oyle olmaz🙏
Amin canım Allah razı olsun 🥰
Bence de gebelik var gibi canım silik çizgi olsa neyse ama bu kuruluk değil gibi bildiğin kırmızı olm
Tekrar test alıp yapın. Üzerinde yazar şu kadar dakika sonra çıkan sonuç geçersizdir diye.
Yaptığım teste baktım da yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyo

Kizlar ilk idrar ile yapmkmi daha doğru sonuç veriri ikinc idrar ilemi

Back