Erken yumurtlama olduysa olma ihtimali var. Rabbim hayırlısını nasip etsinAdetime daha 7 gün var biraz daha bekleyip yapayım diyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken yumurtlama olduysa olma ihtimali var. Rabbim hayırlısını nasip etsinAdetime daha 7 gün var biraz daha bekleyip yapayım diyorumm
Benimki de öyle olmuştu, doğurdumTestim bu şekilde oldu 1 saat içinde
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim dorduncu olacak kismetse. Ondan hemen anladim belirtilerden. Ama herkesin vucudu farklidir ve hemen belirti olmaz.
Aminnn canim Allah razi olsun. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin saglicakla kucagini doldursunMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canim bu şekildeydi benim de yarım saatte çıkmıştı ama hamile değilmişim aralıkta yapmistim bu testi cok yaniltiyorEvet canım senin ki nasıl sonuçlandı hamile misin
Benimkiyle birebir aynı benim de bir saat içinde böyle belirginleştiCanim bu şekildeydi benim de yarım saatte çıkmıştı ama hamile değilmişim aralıkta yapmistim bu testi cok yaniltiyor
Maşallah canım sonradan mı çıkmıştı senin ki de bir de erken gebelik testi miydiBenimki de öyle olmuştu, doğurdum
Evet aynı marka. Hatta benim yarım saat sonra oluşan çizgi bu kadar koyu değildi.Maşallah canım sonradan mı çıkmıştı senin ki de bir de erken gebelik testi miydi
Insallah sen hayal kırıklığına uğramasın canim o ay umutlanmistim ama testin azizliğine uğradım umarım sende oyle olmazBenimkiyle birebir aynı benim de bir saat içinde böyle belirginleşti
Arafta kaldım hayırlısı bakalım inş bi kaç güne belli olur galiba. Dün gece rüyamda ikizlere hamile oluğumu gördüm ondan birazda erken yaptım testiEvet aynı marka. Hatta benim yarım saat sonra oluşan çizgi bu kadar koyu değildi.
Aksam koyulaştı. O bile sizinki kadar koyu değildi.
Amin canım Allah razı olsunInsallah sen hayal kırıklığına uğramasın canim o ay umutlanmistim ama testin azizliğine uğradım umarım sende oyle olmaz
Bence de gebelik var gibi canım silik çizgi olsa neyse ama bu kuruluk değil gibi bildiğin kırmızı olm
Yaptığım teste baktım da yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyoTekrar test alıp yapın. Üzerinde yazar şu kadar dakika sonra çıkan sonuç geçersizdir diye.
Yeni test yapsaydin canm bugün ilk idrarla kesinleşirdiAmin canım Allah razı olsun
Yaptığım teste baktım da yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyo
Bugün çıkamadım biraz sonra gidip test alıp yarın ilk idrarla yapıcam inşYeni test yapsaydin canm bugün ilk idrarla kesinleşirdi
İnşallah vardır Allah'ın izniyle hayırlı evladın olur isteyen herkesin de inşallahBugün çıkamadım biraz sonra gidip test alıp yarın ilk idrarla yapıcam inş
İlk idrar ile canımKizlar ilk idrar ile yapmkmi daha doğru sonuç veriri ikinc idrar ilemi
Benimde silik çizgi oluştu aynı testle bende yarın kan vermeye gideceğim çok yanıltıyormuş bu testİlk idrar ile canım
Sizin hemen oldu mu sonradan mı olduBenimde silik çizgi oluştu aynı testle bende yarın kan vermeye gideceğim çok yanıltıyormuş bu test
İlk beş dakika da silik çizgi belirginleşti sonra 3 4 sonra daha net pembe çizgi belirdiSizin hemen oldu mu sonradan mı oldu