İlk 5 dakika da silik çizgi çıktıysa senin ihtimal daha yüksek canım inşİlk beş dakika da silik çizgi belirginleşti sonra 3 4 sonra daha net pembe çizgi belirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 5 dakika da silik çizgi çıktıysa senin ihtimal daha yüksek canım inşİlk beş dakika da silik çizgi belirginleşti sonra 3 4 sonra daha net pembe çizgi belirdi
Hayırlısı olsun 2 yıllık evliyim bebek istemiyordum hala fakat eşim çok istiyordu birazda zamanı yaşımda 29 artık ismeliyim deyip çıktım bu yola olurdaysa olmazsa da üzülmeyeceğim hayırlısı neyse o olsunİlk 5 dakika da silik çizgi çıktıysa senin ihtimal daha yüksek canım inş
Amin canım inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş . Benim de eğer olursa 2.olacak 6 yaşında bir oğlum varHayırlısı olsun 2 yıllık evliyim bebek istemiyordum hala fakat eşim çok istiyordu birazda zamanı yaşımda 29 artık ismeliyim deyip çıktım bu yola olurdaysa olmazsa da üzülmeyeceğim hayırlısı neyse o olsun
Hakkında hayırlısı ne ise o olsunHayırlısı olsun 2 yıllık evliyim bebek istemiyordum hala fakat eşim çok istiyordu birazda zamanı yaşımda 29 artık ismeliyim deyip çıktım bu yola olurdaysa olmazsa da üzülmeyeceğim hayırlısı neyse o olsun
Maşallah Allah bağışlasınAmin canım inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş . Benim de eğer olursa 2.olacak 6 yaşında bir oğlum var
Sağol canım darısı size olsun inş test sonucunu buraya yaz merak ettimMaşallah Allah bağışlasın
Tamam insallahSağol canım darısı size olsun inş test sonucunu buraya yaz merak ettim
Hayırlısı olsun insallah nasip olurArkadaşlar malesef az önce iki adet test daha yaptım biri erken gebelik testi diğeri kaset test. İkisi de negatif . Önceki test beni çok yanılttı
Bakide vardı kimyasal oldu kimyasal gebelikte adetten birkaç gün önce olur kanamayla atar adet tarıhınızde yada en geç 1 haftayaInsallah sen hayal kırıklığına uğramasın canim o ay umutlanmistim ama testin azizliğine uğradım umarım sende oyle olmaz
Sizin belli oldu mu acaba bu test asiri yaniltiyor gecen ay ben de kirmizi cizgi gordum silik falan degil gayet belliydi ama kan negatifti cok ilginc gercektenHayırlısı olsun insallah nasip olur
Benim sağlıksız gebelik ne yazık kiSizin belli oldu mu acaba bu test asiri yaniltiyor gecen ay ben de kirmizi cizgi gordum silik falan degil gayet belliydi ama kan negatifti cok ilginc gercekten