- 13 Aralık 2022
- 89
- 45
- 29
- Konu Sahibi Aleynanurr
İnşaAllah canımmmBen 7, 8 ,9 sabah yapmıştım kaset test çıkmıştı benim ikizlerdi belki ondan erkenden cikmisti inşallah gönlünuzdeki nasibiniz olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canımmmBen 7, 8 ,9 sabah yapmıştım kaset test çıkmıştı benim ikizlerdi belki ondan erkenden cikmisti inşallah gönlünuzdeki nasibiniz olsun.
7 günü kaset testte çıktı 8 gün yine kaset test 9 gün erken gebelik yaptimErken gebelik testi yapmismiydiniz? Kaset testte cikmadi benim.
Herkese göre değişiyor hep umutlu ol inşallah olur rabbin izniyleDondurulmuştu canim cumartesi günü oldum ben transferi. Kaset test yaptım çıkmadı ama aynı marka aynı testi yeniledim onda da aynı aynı silik cikti hayırlısı bakalım yarın bir daha yaprim Allah'ın izniyle .
İnsaAllah canim hepimizin rabbim yuzlerimizi güldürsünHerkese göre değişiyor hep umutlu ol inşallah olur rabbin izniyle
Bende çıkmadı ya yokmu ki acaba ?7 günü kaset testte çıktı 8 gün yine kaset test 9 gün erken gebelik yaptim
Bence sen yarın yada diğer gün tekrar erken gebelik test ile yapabilirsin hafif görünüyor çünkü bugün sanırım 6. GününErken gebelik testi yapmismiydiniz? Kaset testte cikmadi benim.
Aynen 6.gunum transfer gününü sayarsak. Kaset test 15 dk bekleyince böyle cikti çok az gözüküyor yok gibi yani bu arada markası artimed.Bence sen yarın yada diğer gün tekrar erken gebelik test ile yapabilirsin hafif görünüyor çünkü bugün sanırım 6. Günün
Kaçıncı gününüz?Bende çıkmadı ya yokmu ki acaba ?
Canım transfer günü sayılmıyor erken gibi sanki iki gün sonra tekrar yapAynen 6.gunum transfer gününü sayarsak. Kaset test 15 dk bekleyince böyle cikti çok az gözüküyor yok gibi yani bu arada markası artimed.
6.gunum bugunKaçıncı gününüz?
Ama var gibi demi ucude yalancı pozitif değildir demi?Canım transfer günü sayılmıyor erken gibi sanki iki gün sonra tekrar yap
Evet var gibi görünüyor dediğim gibi iki sonra erken gebelik testi ile yap benceAma var gibi demi ucude yalancı pozitif değildir demi?
Herkesin bünyesi farklı umutsuz olmayın daha çok erken herkesin aynı sürede çıkmaya biliyo bu arada mersinlimisiniz?6.gunum bugun
Yok değilim ismimi öyle yazdım sadece konyaliyim ben .Herkesin bünyesi farklı umutsuz olmayın daha çok erken herkesin aynı sürede çıkmaya biliyo bu arada mersinlimisiniz?
Tamam sağol canım yaEvet var gibi görünüyor dediğim gibi iki sonra erken gebelik testi ile yap bence
Rica ederim canım güzel haberlerini bekliyorumTamam sağol canım ya