Acil yardım gebelik testi sonucu

insallah vardır, suan kan versem sonuc alır mıyım sizce yoksa 2 gün daha geçmesini bekleyip test tekrarı mı yapmak daha iyi olur
İdrarda cikan kanda hayli hayli cikar ama bence adetinizin gecmesini bekleyin kanda olumsuz görmek insani cok yipratiyor bana sorarsaniz bekleyin derim🌸 hangi testle yaptiniz markasi neydi?

early predictor marka
Ay onda gorduyseniz kesin vardir gibi bisey 😍 cunku o test %99 biliyor bende normal testlerde ince bi cizgi goruyorum bi tane prodictorum var yarin kullanicam 6 gun kalmis oluyo insallah gonlunuze gore olur herseyyy

Ay onda gorduyseniz kesin vardir gibi bisey 😍 cunku o test %99 biliyor bende normal testlerde ince bi cizgi goruyorum bi tane prodictorum var yarin kullanicam 6 gun kalmis oluyo insallah gonlunuze gore olur herseyyy
umarım sizin de istediğiniz bir sonuc alırsınız :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Merhaba bende bugün erken gebelik testi yaptım. 6 gün var reglime ama aşırı belirtilerim vardı hiç olmayan. Silik çizgi çıktı. Kan verdim 3.50 çıktı sizce varmı?

Merhaba bende bugün erken gebelik testi yaptım. 6 gün var reglime ama aşırı belirtilerim vardı hiç olmayan. Silik çizgi çıktı. Kan verdim 3.50 çıktı sizce varmı?
Benim bildigime gore 5 ve ustu gebelik olarak geciyor 2 gunde 1 iki katina cikmasi gerekiyor 2 gunde 1 kan verin eger yukseliyorsa sorun yok demektir

Kizlar siz de bana yorum yapar misiniz test prodictor early regl ime 7 gun var teste cok cok dikkatli bakinca (bitek mikroskopla bakmadigim kaldi😂) gorunen bi cizgi vardi rengiyle oynadim boyle bi cizgi ortaya cikti sizce var midir😔
IMG_4433.jpeg

X