insallah vardır, suan kan versem sonuc alır mıyım sizce yoksa 2 gün daha geçmesini bekleyip test tekrarı mı yapmak daha iyi olurO zaman insallah vardir hayirlisi olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah vardır, suan kan versem sonuc alır mıyım sizce yoksa 2 gün daha geçmesini bekleyip test tekrarı mı yapmak daha iyi olurO zaman insallah vardir hayirlisi olsun insallah
İdrarda cikan kanda hayli hayli cikar ama bence adetinizin gecmesini bekleyin kanda olumsuz görmek insani cok yipratiyor bana sorarsaniz bekleyin derim hangi testle yaptiniz markasi neydi?insallah vardır, suan kan versem sonuc alır mıyım sizce yoksa 2 gün daha geçmesini bekleyip test tekrarı mı yapmak daha iyi olur
early predictor markaİdrarda cikan kanda hayli hayli cikar ama bence adetinizin gecmesini bekleyin kanda olumsuz görmek insani cok yipratiyor bana sorarsaniz bekleyin derim hangi testle yaptiniz markasi neydi?
Ay onda gorduyseniz kesin vardir gibi bisey cunku o test %99 biliyor bende normal testlerde ince bi cizgi goruyorum bi tane prodictorum var yarin kullanicam 6 gun kalmis oluyo insallah gonlunuze gore olur herseyyyearly predictor marka
umarım sizin de istediğiniz bir sonuc alırsınız :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinAy onda gorduyseniz kesin vardir gibi bisey cunku o test %99 biliyor bende normal testlerde ince bi cizgi goruyorum bi tane prodictorum var yarin kullanicam 6 gun kalmis oluyo insallah gonlunuze gore olur herseyyy
Benim bildigime gore 5 ve ustu gebelik olarak geciyor 2 gunde 1 iki katina cikmasi gerekiyor 2 gunde 1 kan verin eger yukseliyorsa sorun yok demektirMerhaba bende bugün erken gebelik testi yaptım. 6 gün var reglime ama aşırı belirtilerim vardı hiç olmayan. Silik çizgi çıktı. Kan verdim 3.50 çıktı sizce varmı?
Ben varım hatta adet günümüz aynı sanırım sizinşe. Bende artımed yaptım çizgi çıktı daysdocyor da çıkmadı adete var daha beklemedeyimBöyle bir şey yaşayan var mı çatlıcam ben meraktan
Aynı gidiyoruz inşallah artımed ikimizede dogru söylemiş olsunDaysdoctor denedim bugün direk negatif
gozun aydin canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin var gorunuyoKızlar benimde adet günüm bugündü yaklaşık. test böyle çıktı. İlk 7 dakikada çıktı. İki tane yaptım ikiside aynı ama bilemiyorum
Bilmiyorum yaa değilmiş gibi de geliyor. Kan vermeye de cesaret edemiyorum negatif olacak diye. İnşallah dediğin gibidirgozun aydin canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin var gorunuyo
Gününün gecmesini bekle tahmin ettigim kadariyla prodictor ile yapmissin umarim vardir ama yanilma payi cok az o testin sonucu buraya da yazar misin merak ettim bendeBilmiyorum yaa değilmiş gibi de geliyor. Kan vermeye de cesaret edemiyorum negatif olacak diye. İnşallah dediğin gibidir
Sabah yaptım yine böyle hayalet çıktı. Ama bir baktım adet olmuşumGününün gecmesini bekle tahmin ettigim kadariyla prodictor ile yapmissin umarim vardir ama yanilma payi cok az o testin sonucu buraya da yazar misin merak ettim bende
Yaaa ilk defa yalanci pozitif veren prodictor görüyorum ya kısmet hayirlisi olsun onumuzdeki aylarda insallah istedigimiz haberi alirizSabah yaptım yine böyle hayalet çıktı. Ama bir baktım adet olmuşum
Benim de 4 gunum var test yaptim incecik bi cizgi cikti ama sag kasigimda bacaga vuran agrim basladi buyuk ihtimalle bende elendim bu aySabah yaptım yine böyle hayalet çıktı. Ama bir baktım adet olmuşum
Hiç belli olmaz ağrı hamilelikte bile oluyormuş. Her zaman umut vardırBenim de 4 gunum var test yaptim incecik bi cizgi cikti ama sag kasigimda bacaga vuran agrim basladi buyuk ihtimalle bende elendim bu ay
Ben o kadar umutsuzum ki inanin hamilesin deseler inanmam suan ama insallah diyelimHiç belli olmaz ağrı hamilelikte bile oluyormuş. Her zaman umut vardır
Yaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki… düşün ki ben o hayalet çizginin büyüsü olmasın negatifi görmeyim diye kan testi yaptırmadım. Öyle çok farklı duygular ki bizimkiler. Allah hepimizin gönlündekini versin. Çok emek ediyoruz maddi manevi bedenen her türlüsü inşallah hepimiz karşılığını alırız İnşallah koyu bir çift çizgi görürsün bu ayBen o kadar umutsuzum ki inanin hamilesin deseler inanmam suan ama insallah diyelim