- 13 Aralık 2022
- 89
- 45
- 29
- Konu Sahibi Aleynanurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüküyor ama doğru zamanda mı test yaptınız onu bilmiyorumKızlar merhaba bugün transferimin 8. Günü test yaptım böyle çıktı sizde bi bakıp yardımcı olurmusunuz yoksa yalancı çizgimi
Çoğu kişi bu günlerde yaptığını gördüm bende yapmak istedim normalde 8. Günden sonra görünüyor diye biliyorum umarım yanıltıcı değildirGözüküyor ama doğru zamanda mı test yaptınız onu bilmiyorum
İnşallah değildir yarın yeniden deneyin bakalımÇoğu kişi bu günlerde yaptığını gördüm bende yapmak istedim normalde 8. Günden sonra görünüyor diye biliyorum umarım yanıltıcı değildir
Benimde 6.gun böyle çıktı insaAllah yalancı pozitif değildir de hamileyimdir.Kızlar merhaba bugün transferimin 8. Günü test yaptım böyle çıktı sizde bi bakıp yardımcı olurmusunuz yoksa yalancı çizgimi
İnşallah canımm ben 6. Gün yaptığımda birşey çıkmamıştıBenimde 6.gun böyle çıktı insaAllah yalancı pozitif değildir de hamileyimdir.
Aynen tekrar deneyeceğim pazartesi kan vericem zatenİnşallah değildir yarın yeniden deneyin bakalım
İnsaAllah vardır canim sen ne zman kan testi vereceksin ?Aynen tekrar deneyeceğim pazartesi kan vericem zaten
Bence doğrudur ama yine ümitlenip sonradan üzülmeyelim en doğrusu kan testi zaten ben erken gebelik testi yapmıştımHer isteyen kuluna nasip etsin Allah'ım kaset test yapcam o doğru sonuç verir mi acaba bu test bazen yalancı pozitif çıkarabiliyormus ama ilk ikinci dakikada gözükmeye başladı çok çok hafif.
Pazartesi 12. Günüm tedavi olduğum hastanede kan vericem ben doktorum o gün ver kan dediİnsaAllah vardır canim sen ne zman kan testi vereceksin ?
Aynen öyle benim hiç umudum yoktu ama bir tarafımda vardır belki diyordu şükürler olsun iki çizgiyi gördüm diğer testlerde de görürüm kaset test yapmayı düşünüyor musun?Bence doğrudur ama yine ümitlenip sonradan üzülmeyelim en doğrusu kan testi zaten ben erken gebelik testi yapmıştım
Hayırlısı canım pozitifleri görelim hep beraber.Pazartesi 12. Günüm tedavi olduğum hastanede kan vericem ben doktorum o gün ver kan dedi
Ben ne olur ne olmaz diye iki tane erken gebelik testi aldım birini bugün sabah kullandım diğerinide 10. Günde yapmayı planlıyorum başkada birşey yapmak istemiyorum çünkü çok stres yapıyorum Buda engel oluyor bence pazartesi yaşayıp görücem ama herşeye hazırlıklıyım tabiki ama inancım hep olacağından yana dua etmekten başka çaremiz şuan yok rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin canımAynen öyle benim hiç umudum yoktu ama bir tarafımda vardır belki diyordu şükürler olsun iki çizgiyi gördüm diğer testlerde de görürüm kaset test yapmayı düşünüyor musun?
Ben 7 .gün yapmıştım çıkmıştı yarın sabah ilk idrarla yapın pozitif çıkmışKızlar merhaba bugün transferimin 8. Günü test yaptım böyle çıktı sizde bi bakıp yardımcı olurmusunuz yoksa yalancı çizgimi
İnşaAllah. Sen ne zaman oldun dondurulmuş muydu senin ?Hayırlısı canım pozitifleri görelim hep beraber.
Ay inşallah pozitiftir bugün 8. Günüm 10 . Gün yapmayı düşünüyorum aslındaBen 7 .gün yapmıştım çıkmıştı yarın sabah ilk idrarla yapın pozitif çıkmış
Dondurulmuştu canim cumartesi günü oldum ben transferi. Kaset test yaptım çıkmadı ama aynı marka aynı testi yeniledim onda da aynı aynı silik cikti hayırlısı bakalım yarın bir daha yaprim Allah'ın izniyle .İnşaAllah. Sen ne zaman oldun dondurulmuş muydu senin ?
Erken gebelik testi yapmismiydiniz? Kaset testte cikmadi benim.Ben 7, 8 ,9 sabah yapmıştım kaset test çıkmıştı benim ikizlerdi belki ondan erkenden cikmisti inşallah gönlünuzdeki nasibiniz olsun.