-
- Konu Sahibi birannebirbebek90
Merhaba kızlar offf benimde adetim 16 Kasımdı ama ilk günümde kanama oldu fakat hemen günün yarısında kesildi beş gün hep çok az koyu kahve lekeler geldi şüphelendim biraz bekledim 23 kasımda test yaptım evde ve hep silik çizgi çıktı bugüne kadar sizce hamilelik var mıdır çizgiyi görebiliyor musunuzyarın kan vermeyi düşünüyorum artık
Senin amacın ne ??? Yüz kere test atıp yüz kere cevap istysn yemin mi etsin millet sana hamilelgni anlamn icin bu ne saçmalık. Çift çizgi olunca ne olyo sence bukdr cahil olamazsn nisbet yapar gbi konu sahibi düşük yaptm dyo kırk keredir test atyosun acaba nedir anlamadım lafa bak. Bı kendine gel. Yaptgn testin anlamını dahi blmyosan şu çocuğu yapmaya keşke kalksmasaydn. Seni baskalarnın postunda da aynı sekilde gördüm saçmalığı bırak.Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz
Burda tek soru soran ben değilim binlerce insan soruyor ben anlamadım ndn dert oluyor sormam normal birşeySenin amacın ne ??? Yüz kere test atıp yüz kere cevap istysn yemin mi etsin millet sana hamilelgni anlamn icin bu ne saçmalık. Çift çizgi olunca ne olyo sence bukdr cahil olamazsn nisbet yapar gbi konu sahibi düşük yaptm dyo kırk keredir test atyosun acaba nedir anlamadım lafa bak. Bı kendine gel. Yaptgn testin anlamını dahi blmyosan şu çocuğu yapmaya keşke kalksmasaydn. Seni baskalarnın postunda da aynı sekilde gördüm saçmalığı bırak.
Burda tek soru soran ben değilim binlerce insan soruyor ben anlamadım ndn dert oluyor sormam normal birşey
Yürü git Allah aşkına insanları gıcık etme.Burda tek soru soran ben değilim binlerce insan soruyor ben anlamadım ndn dert oluyor sormam normal birşey
Hamile değilsiniz maalesefOfff benimde adetim 16 Kasımdı ama ilk günümde kanama oldu fakat hemen günün yarısında kesildi beş gün hep çok az koyu kahve lekeler geldi şüphelendim biraz bekledim 23 kasımda test yaptım evde ve hep silik çizgi çıktı koyulaşma olmadı bugüne kadar sizce hamilelik var mıdır ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz Eki Görüntüle 3171180yarın kan vermeyi düşünüyorum artık
Hamile değilsiniz maalesef16 Kasım'dan bugüne geç döllenme bile olsa beklenen adet tarihiniz 16 Kasım ise şuan gebelik testi bangır bangır çift kırmızı çizgi çıkmalydı silik bile yok şuan.. maalesef..
Bunu bugün mu yaptnz
Aynı şeyi düşünüyorum bariz çift çizgiyi görünce dalga geçiyor sanırım neyini anlamamış dedim yaniSenin amacın ne ??? Yüz kere test atıp yüz kere cevap istysn yemin mi etsin millet sana hamilelgni anlamn icin bu ne saçmalık. Çift çizgi olunca ne olyo sence bukdr cahil olamazsn nisbet yapar gbi konu sahibi düşük yaptm dyo kırk keredir test atyosun acaba nedir anlamadım lafa bak. Bı kendine gel. Yaptgn testin anlamını dahi blmyosan şu çocuğu yapmaya keşke kalksmasaydn. Seni baskalarnın postunda da aynı sekilde gördüm saçmalığı bırak.
Evet ben de Bi konu araştırırken defalarca karşılaştım. Neden böyle bir şey yapıyor anlamıyorum çok saçma ve psikolojik olarak normal değil. Aklı dengesi sağlıklı olmayan birinin evlat yetiştireceğni düşünmek çok üzücüSenin amacın ne ??? Yüz kere test atıp yüz kere cevap istysn yemin mi etsin millet sana hamilelgni anlamn icin bu ne saçmalık. Çift çizgi olunca ne olyo sence bukdr cahil olamazsn nisbet yapar gbi konu sahibi düşük yaptm dyo kırk keredir test atyosun acaba nedir anlamadım lafa bak. Bı kendine gel. Yaptgn testin anlamını dahi blmyosan şu çocuğu yapmaya keşke kalksmasaydn. Seni baskalarnın postunda da aynı sekilde gördüm saçmalığı bırak.
Hayır Cuma günü yapmıştım erken gebelik testinde çok az belli ama bu testten iki üç defa yaptım böyle belirgin çizgiBunu bugün mu yaptnz
İlk attığım test buBunu bugün mu yaptnz
İlk attığım test bu Eki Görüntüle 3171406
Hamile değilsiniz maalesef16 Kasım'dan bugüne geç döllenme bile olsa beklenen adet tarihiniz 16 Kasım ise şuan gebelik testi bangır bangır çift kırmızı çizgi çıkmalydı silik bile yok şuan.. maalesef..
İkinci çizgiyi gören var mi
Gölge gibi hafif bi çizgi görüyorum benİkinci çizgiyi gören var mi
Eğer ki geç döllenme değilse ve bi şey varsa 3 günlük gecikmede kanda çıkacaktırKizlar ya omrumde ilk kez adetim gecikti üç gün ama test yaptm sabah negatif sizce kan vermek için erken mi yoksa beklemeli miyim
Ya takvimim uygulamasında ki yumurtlama günümden iki gün sonra şeffaf yumurta ki gibi akıntım oldu o gün yumurtlamam olduysa bile adetim yine bir gün gecikmis oluyor ama testler neden negatif kafam çok karışıkEğer ki geç döllenme değilse ve bi şey varsa 3 günlük gecikmede kanda çıkacaktır
Gebelik düşünüyorsanız eğer strese bağlı da gecikme yaşamış olabilirsiniz benim sürekli başıma gelir çünküYa takvimim uygulamasında ki yumurtlama günümden iki gün sonra şeffaf yumurta ki gibi akıntım oldu o gün yumurtlamam olduysa bile adetim yine bir gün gecikmis oluyor ama testler neden negatif kafam çok karışıg