- 25 Kasım 2022
- 97
- 20
- 33
-
- Konu Sahibi birannebirbebek90
Ayy inşallah şimdi gidiyorum bakalım ne olacakVar cnm hayırlı olsun kan ver
Tamam sıra bekliyorum şimdi çıkar çıkmaz yazicamTebrik ederimkan sonucu kaç çıktı bize de haber verin
Yaptiramadim ya gittiğim hastanede yapmiyolsrmisFişin fotoğraf cekseydin internetten hemen sonucu alabiliyorsun
Verdim şimdi devletler yapmadı özele gittimFişin fotoğraf cekseydin internetten hemen sonucu alabiliyorsun
Ayy hadi bakalım bende heyecan yaptımVerdim şimdi devletler yapmadı özele gittimyarım saate çıkar sonuç heyecan zirvede
aayy cok yeni daha :) 2 gun sonra tekrar verebilirsen kan ya da da bı kac gun sonra :) katlanmasına bakarsın :)) hayırlı olsun insallah saglıkla ilerlerSonuç geldi kızlar 24.51 iyimi
aayy cok yeni daha :) 2 gun sonra tekrar verebilirsen kan ya da da bı kac gun sonra :) katlanmasına bakarsın :)) hayırlı olsun insallah saglıkla ilerlelA
Hayırlı olsun sizde benim gibi yeni gebesiniz günlerimiz hemen hemen aynı :)Tebrik ederimkan sonucu kaç çıktı bize de haber verin
Sağolun sat 26 ekim , bugün 4+4 oldukHayırlı olsun sizde benim gibi yeni gebesiniz günlerimiz hemen hemen aynı :)
Hayırlı uğurlu olsun canımSonuç geldi kızlar 24.51 iyimi
Benim 4+5Sağolun sat 26 ekim , bugün 4+4 olduksizin kaç