• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi sonucu yine negatif

gebelik testi yaptım yine mi olmamış. Bir senedir deniyorum yumurtlama günlerini takip ediyorum ve bu günler değerlendiriyoruz Doktora da gittik eşimle beraber hiçbir sıkıntı yok diyor . Adetim de düzenli . Çok yorucu bir süreç . Benimle beraber aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı . Gözyaşlarıma engel olamıyorum artık
Üzülme ben seninle aynı durumdayım. 3.5 senedir deniyoruz üstelik. Bu süreçte bir kimyasal bir de düşük yaptım. Hiç bir sorun da yok ama olmuyor Allah ol demeden olmuyor sabretmek lazım stres direk kadın üreme organlarını ve hormonları etkiliyor. Bol bol dua et Allah’a. Gönülden teslim olmak lazım

Yaa gercekten mi.evet ben de cok korkmuştum muayene olurken bir de dış gebelik ne demek onu bile bilmiyodum.siz bence cektirin içiniz rahat eder çok iyi bi tüp bebek doktoruna gittim polipleri almazsak kimyasala da dönüşebilir dedi 2 tane de kimyasalım var benim.bakalim bundan sonra ne olacak merakla bekliyorum 😊
İnanın bende bilmiyordum ilk gebeliğim olacaktı.. neyse bununla gelsin geçsin inşallah❤️
Bu arada devlette çektirmek isterseniz anesteziyle yapılmıyo diye biliyorum benim panik atağım var diyin anestezili yapsınlar
Gerçekten benim var ama 😅 araştırıp öyle gidicem eskişehir acıbadem 18bin deyince araştırmaya başladım

Bende tam20 ay denedim ve güzel haberi cumartesi aldım pes etmeyin hsg çekildim aşılama yaotım olmadı 2.aşılamada mucize gerçekleşti rabbim umutsuzluğa kapılınca gönderdi

Gerçekten yıpratıcı süreçlermiş ben bile 2 ayda yıprandım allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini❤️

Kıxlar adetim 4 gün gecti test yaptım yok gibi değilmi ama çizgide var gibi

Eklentiler

• 20231225_133632.jpg
    20231225_133632.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 16
Back