- 18 Şubat 2024
- 23
- 7
- 24
-
- Konu Sahibi baharsmskk
Kan verip öğrenebilirsin, burada 9 gün öncesinden öğrenen var, neden olmasın. Bir de adet düzenine bağlı. Şuan silik çizgiler gözüküyor zaten kan verip kesinleştir. Yada adet geçmesini bekle. Başka yapacak bir şey yokMerhaba hanımlar ben gebelik testi yapıyorum 1 hafta önce erken gebelik yaptım boş çıktı 3 gün önce yaptım boş çıktı bu gece yaptım kaset test ilki belli çıktı 1 saat sonra yaptığım silik çıktı adetime daha 6-7 gün var ama berbat kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor şüphelendim ve bu akşam yaptığım testler çift çizgi çıktı yarın sabah tekrardan ilk idrarla emin olmak için yapacağım testlerime bakabilirmmsiiniz sizce var mı birsey alttaki ilk yaptığım üstteki ikinci yaptığım
Kan vereceğim yarın ama az önce de yaptım tekrar silik çıktı anlam veremiyorum sabah doktora gitmeden önce de deneyeceğimKan verip öğrenebilirsin, burada 9 gün öncesinden öğrenen var, neden olmasın. Bir de adet düzenine bağlı. Şuan silik çizgiler gözüküyor zaten kan verip kesinleştir. Yada adet geçmesini bekle. Başka yapacak bir şey yok
Bence hamilesin yarın sonucunu paylaşmanı bekleyelim en iyisi neyse o olsunKan vereceğim yarın ama az önce de yaptım tekrar silik çıktı anlam veremiyorum sabah doktora gitmeden önce de deneyeceğim
Kan vereceğim yarın ama az önce de yaptım tekrar silik çıktı anlam veremiyorum sabah doktora gitmeden önce de deneyeceğimKan verip öğrenebilirsin, burada 9 gün öncesinden öğrenen var, neden olmasın. Bir de adet düzenine bağlı. Şuan silik çizgiler gözüküyor zaten kan verip kesinleştir. Yada adet geçmesini bekle. Başka yapacak bir şey yok
İnşallah ya çok istiyorumBence hamilesin yarın sonucunu paylaşmanı bekleyelim en iyisi neyse o olsun
Çıktı mı sonucunuz :)Kan vereceğim yarın ama az önce de yaptım tekrar silik çıktı anlam veremiyorum sabah doktora gitmeden önce de deneyeceğim
İnşallah ya çok istiyorum
Yok saat 12 de doktor randevum var büyük ihtimal 2 gibi çıkar dayanamadım ben 2 tane daha yaptım 3 nde silik 2 snde belli birde Google da biraz araştırdım kuruma çizgisi vs diyorlar öyle birseu olma ihtimali nedir sizceÇıktı mı sonucunuz :)
Görsel varsa bakalım bizdeYok saat 12 de doktor randevum var büyük ihtimal 2 gibi çıkar dayanamadım ben 2 tane daha yaptım 3 nde silik 2 snde belli birde Google da biraz araştırdım kuruma çizgisi vs diyorlar öyle birseu olma ihtimali nedir sizce
Görseller bunlarGörsel varsa bakalım bizde
Dayanamadım kesin öğrenmek için kan vermeye gidiyorumBir hafta önce erken gebelik yapmışsınız ve şuan adetinize 7 gün var. 14 gün kala yapılan testte erkende olsa varsa bile yok çıkar. Çok çok erken yapıyorsunuz testlerinizi sizi yanıltır bunlar. Bence regl gününü beklemek en doğru sonucu verir.
İlk saniyelerde çıktıysa var gozukuyor canimGörseller bunlar
2-3 dk içinde çıktı 5 dk beklemedim hiçİlk saniyelerde çıktıysa var gozukuyor canim
var gibi hayırlı olsun inşallah kanda çıkar2-3 dk içinde çıktı 5 dk beklemedim hiç
Sonucunuz belli oldu mu inşallah vardırDayanamadım kesin öğrenmek için kan vermeye gidiyorum
İlk saniyelerde çıktıysa var gozukuyor
Maalesef yokSonucunuz belli oldu mu inşallah vardır
Sonucunuz belli oldu mu inşallah vardır
Kanım çıktı ama yok testler yanılttı beni çok üzgünümvar gibi hayırlı olsun inşallah kanda çıkar
nasıl hepsinde silik çizgi çıkıp olmaz ya şok oldumMaalesef yok
Bende valla sok oldum sonuç 0-5,3 çıktınasıl hepsinde silik çizgi çıkıp olmaz ya şok oldum