• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

cyd2910

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
5
1
1
32
herkese merhaba bugün test yaptım evde silik çizgi cıktı 2. Çizgi sonra kan verdim betahcg 0.200 çıktı
Akşam yine test yaptım evde yine silik çizgi
Bi anormallikmi var kanda hemen cıkması gerekmiyormu testleri ekliyorum
4 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_7699.webp
    IMG_7699.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 103
herkese merhaba bugün test yaptım evde silik çizgi cıktı 2. Çizgi sonra kan verdim betahcg 0.200 çıktı
Artimedse yalancı pozitif veriyor

Bu testlerin yanıltma oranı var diye biliyorum ben bunları hiç denemedim ama hcg hormonu önce kana sonra idrara karışıyor yani idrarda çıkmasa dahi en önce kanda çıkıyor. Yani mutlaka kan testinde çıkması gerekirdi olsaydı demek ki yalancı pozitiflik veriyor kullandığınız test. Başka testle deneyin içiniz rahat etsin istiyorsanız ama unutmayın ki en net sonuç kanda çıkar :)

Bu testlerin yanıltma oranı var diye biliyorum ben bunları hiç denemedim ama hcg hormonu önce kana sonra idrara karışıyor yani idrarda çıkmasa dahi en önce kanda çıkıyor. Yani mutlaka kan testinde çıkması gerekirdi olsaydı demek ki yalancı pozitiflik veriyor kullandığınız test. Başka testle deneyin içiniz rahat etsin istiyorsanız ama unutmayın ki en net sonuç kanda çıkar :)
Beni heyecanlandıran 4 gün gecikmem ve 2 testin öyle çıkması ;( 2-3 gün daha bekleyıp kan verecegim

Beni heyecanlandıran 4 gün gecikmem ve 2 testin öyle çıkması ;( 2-3 gün daha bekleyıp kan verecegim
Yani evet öyle yapın. Testlerle hiç uğraşmayın nasıl yanılttığı ortada çünkü. Yine kanda negatif çıkarsa kadın doğuma gidin gecikmenin nedenini öğrenin

Canım sen yine de için rahat edecekse 2-3 gün sonra tekrar kan ver ama şuanki pozitif testler doğruyu göstermiyor önce kana sonra idrara geçiyor beta yani idrarda böyle çıktıysa kanda hayli hayli çıkardı ama sen bilirsin

Kızlar benim testime de bakar mısınız şaşı oldum artık karanlıkta flaşla çektim net olur belki diye hayalet çizgi görüyorum ama bilemedim regl 9 gün var daha

Eklentiler

• IMG_7964.webp
    IMG_7964.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_7965.webp
    IMG_7965.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 78
4 gün gecikti
Kanda çıkmadiysa daha yoktur canım benim 2 çıktı daha yüksekti bu değerden. Ama yukselmedi regl oldum.her türlü negatif zaten.. Stres hap vs. Geciktiriyor regli. Hatta birinde de 1.6 falan çıktı reglime de bir hafta vardı doktor yükselmez demişti. Öyle de olmuştu. Gecen ay da iki farklı markalarda pozitif gördüm ikiside yalancı pozitif çıkarttı artık soğudum bu ay daha test yapmadım reglime 5 gün kaldı

Kızlar benim testime de bakar mısınız şaşı oldum artık karanlıkta flaşla çektim net olur belki diye hayalet çizgi görüyorum ama bilemedim regl 9 gün var daha
Regline daha 9 gün varmış çok erken test yapmak için.. bide ikinci çizgi beyaz gözüküyor gibi o da zaten negatif demek. Pembe olması lazım.yani reglini bekle canim Vaktinden önce yapılan testlerde yanlış çıkıyor bilgin olsun

Back
X